Whirlpool ADG 5820 – cu o capacitate de 12 seturi

Îți place să gătești, dar urăști partea cu spălatul vaselor? Atunci cu siguranță o mașină de spălat vase ar fi ideală pentru tine. Nu doar că te va scuti de a mai spăla zilnic vase, ci îți va economisi timp și energie, ce le vei putea consuma cu activități mai plăcute și mult mai productive în compania persoanelor drage. Prin urmare dacă ai o familie numeroasă, ar fi bine să îți arunci un ochi peste modelul Whirlpool ADG 5820. Are un preț de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizatși se bucură de un design interesant.

Ca de fiecare dată producătorul impresionează prin bun gust și eleganță, iar în cazul acestui model putem spune chiar că vorbim de un aspect cu adevărat spectaculos. Modelul este semi-încorporabil, adică se integrează doar parțial în mobilier. Faptul că vine pe o nuanță de alb, constituie un avantaj, se va potrivi în orice bucătărie, indiferent de culoarea ei. Din câte se poate observa modelul dispune de două coșuri de vase destul de spațioase, cu două compartimente pentru tacâmuri, astfel încât să nu se producă accidente pe durata unui ciclu de spălare.

Poze cu mașina de spălat vase Whirlpool ADG 5820

Whirlpool ADG 5820

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Whirlpool ADG 5820 are o capacitate de 12 seturi , ceea ce înseamnă că nici măcar după micile petreceri pe care le veți organiza nu va trebui să vă mai faceți griji în privința vaselor murdare. Modelul se încadrează în clasa de eficiență A+ atât pentru energie, cât și pentru spălare, iar în ceea ce privește uscarea se încadrează în clasa A.

Consumul de energie ajunge la 1,02 kW/ciclu și la 12 L apă/ciclu. Dacă stăm să ne gândim bine eu zic că se consumă mult mai multă apă în cazul spălării manuale a 12 seturi de vase. Nu este nevoie să așteptați de fiecare dată să se umple mașina de spălat pentru a o porni, funcționează și la o încărcare la jumătate.

În ceea ce privește gama de programe, este bine de știut că acoperă cam orice tip de vas, de la cele delicate, la cele rezistente și foarte murdare.

Mașina de spălat vase poate fi programată să înceapă spălarea la o anumită oră, funcție ideală atunci când sunteți plecat de acasă pentru mai mult timp. Mașina de spălat Whirlpool este destul de silențioasă, mai precis ajunge la numai 48 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează atunci când este pusă în funcțiune..

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • capacitate de 12 seturi,
  • display LED,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • silențioasă

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Ușurință în utilizare
Design
Performanțe

Whirlpool ADG 5820 este o mașină de spălat vase ce te va scuti de momentele neplăcute de a mai sta în fața chiuvetei de spălat minute bune zi de zi.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.