Whirlpool ADG 555 IX – mașina de spălat vase semi-încorporabilă ieftină

Mașina de spălat vase este un real ajutor în bucătărie, economisindu-ți timp pe care îl poți folosi pentru a sta alături de familie sau pentru a te concentra asupra gătitului. Whirlpool ADG 555 IX este un model ieftin cu dotări decente, ideal pentru cei aflați la prima experiență cu un astfel de aparat electrocasnic. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1100 lei (verifică preț actualizat )Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 40 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun, mașina oferind o capacitate mare de spălare, un număr suficient de programe și  o eficiență bună pentru orice tip de vase.

În același timp, consumul este redus, ajutând la economisirea pe termen lung. Așadar, modelul este unul atractiv și mai ales util pentru orice locuință. Acesta te va scuti de procesul neplăcut al curățării veselei într-un timp scurt. Vei fi uimit cât de multe alte lucruri poți face în acel timp.

Designul este unul clasic, carcasa fiind albă. Panoul de control este prevăzut cu LED-uri care să facă setarea mai ușoară și să ofere informații despre nivelul de sare. Numărul de butoane este redus, iar acestea sunt însoțite de pictograme. Pentru o deschidere ușoară, ușa este prevăzută cu un mâner. Picioarele sunt ajustabile. Modelul are dimensiunile 82 x 45 x 55 cm, fiind semi-încorporabil. Ca reper, aparatul este ceva mai îngust decât o mașină de spălat haine de dimensiuni standard.

Poze cu mașina de spălat vase

Whirlpool ADG 555 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 9 seturi, fiind una destul de generoasă. Vei putea spăla orice tip de vase, de la cele mici precum ceștile și paharele, până la farfurii de diferite dimensiuni,  tigăi și oale. Interiorul este organizat în 2 rafturi spațioase din sârmă. Raftul superior este reglabil pe înălțime. Există un compartiment special pentru sare.

În ceea ce privește dotările tehnice, este de amintit în primul rând faptul că modelul beneficiază de control mecanic. Acesta funcționează silențios, având un nivel de zgomot de doar 52 dB. Este disponibilă programarea întârziată, astfel încât să poți adapta spălarea la programul tău zilnic.

Pentru spălare sunt disponibile 6 programe, fiecare acoperind un anumit tip de murdărie. Există printre altele un program Eco ideal pentru spălarea  zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie la un nivel redus de resurse, un program intensiv pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie la o temperatură mai mare sau un program express pentru spălarea rapidă a vaselor cu un grad mic de murdărie, la o temperatură scăzută. Este disponibil în același timp și un program de prespălare.

Consumul ocupă un rol important pentru orice aparat electrocasnic. Mașina de față se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, având un consum destul de redus. Consumul anual de energie este de doar 222 kwh. Consumul de apă este și el redus, cel pentru un ciclu fiind de 10.5 litri, iar cel anual fiind de 2940 de litri.

Lungimea cablului de alimentare este de 1.5 m. Furtunurile pentru alimentare și evacuare au aceeași lungime de 1.5 m.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Votul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.7
Design - 8.7
Performanțe - 8.5

8.6

O alegere inspirată

Whirlpool ADG 555 IX este o mașină de spălat vase pe care o poți încorpora în mobilierul de bucătărie, ce reușește să reducă considerabil timpul pierdut în bucătătrie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.