Whirlpool ADG 5520 IX – mașina de spălat vase performantă

Dacă îți dorești o mașină de spălat vase dotată cu tehnologii performante și cu un background consistent pe piață, atunci modelul Whirlpool ADG 5520 IX este unul potrivit pentru tine. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 2200 lei (verifică preț actualizat )Ratele pentru aceasta încep din jurul sumei de 75 de lei. Mașina se remarcă prin capacitatea mare de spălare, tehnologiile performante și consumul foarte redus. Punctul ceva mai slab este reprezentat de numărul mai redus de programe față de alte modele ale concurenței, dar acestea fac în continuare față tuturor tipurilor de murdărie. Per ansamblu alegerea este una inspirată.

Mașina de spălat vase poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Cuvântul care descrie cel mai bine designul este modernitatea. Astfel, mașina are un design tech care inspiră încredere și performanță. Aceasta este prevăzută cu un panoul de control electronic dotat cu un ecran LED și butoane speciale dotate cu touch. Carcasa este albă, iar panoul de control este împărțit pe negru și argintiu. Panoul dispune de indicatori pentru sare și terminarea programului și programarea întârizată. Pentru o deschidere ușoară, ușa este prevăzută cu un mâner orizontal încorporat. Modelul are dimensiunile 82 x 59.7 x 55.5 mm, fiind semi-încorporabil.Lungimea furtunului pentru alimentare este de 2m, iar a celui de evacuare este de 1.5 m.

Poze cu mașina de spălat vase

Whirlpool ADG 5520 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 13 seturi, așa că vei putea spăla întreaga veselă într-un singur ciclu. Interiorul este încăpător, putând fi spălate atât farfurii și vase de mici dimensiuni, cât și oale și tigăi. Datorită tehnologiei Power Clean pot fi spălate până la 22 de vase într-un ciclu. Interiorul este prevăzut cu 2 coșuri spațioase din sârmă. Raftul superior este reglabil pe înălțime, așa că îl vei putea adapta astfel încât să poți spăla și vase mai mari. Există un compartiment special pentru sare.

În ceea ce privește dotările tehnice, mașina are 3 niveluri de temperatură. La baza ciclurilor de spălare se află în primul rând tehnologia Al 6-lea Simț. Tehnologia asigură o spălare la parametri optimi, senzorii detectând nivelul de murdarie și adaptând resursele la acesta. Tehnologia Al 6 lea Șimț este însoțită de tehnologia Power Clean.  Aceasta ajustează presiunea apei și elimină nevoia de a prespăla manual vasele. Datorită funcției Dual Wash presiunea apei poate fi diferită în cele două coșuri.  Este disponibil și un filtru de autocurățare. Modelul este unul silențios, având un nivel de zgomot de doar 44 dB.

Programele de spălare sunt în număr de 6. Există astfel un program Eco ideal pentru spălarea  zilnică a vaselor cu un grad mediu de murdărie, un program Steam pentru spălarea vaselor cu un grad ridicat de murdărie, un program express pentru spălarea rapidă a vaselor cu un grad mic de murdărie etc. Sunt disponibile în același timp și un program de prespălare și unul de încărcare la jumătate.

În ceea ce privește consumul, mașina se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, așa că are un consum redus. Consumul anual de energie este de doar 262 kwh. Consumul anual de apă este de 2800 de litri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • capacitate de 13 seturi,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • al 6-lea simț,
  • afișaj LED,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.1
Design - 9.1
Performanțe - 9

9.1

O alegere eficentă

Whirlpool ADG 5520 IX este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce te ajută să economisești timpul petrecut în bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.