Whirlpool ACM802 – plita încorporabilă cu inducție

Sistemul de gătit prin inducție este cel mai eficient la ora actuală, acesta oferind un control detaliat asupra temperaturii, economiei de resurse și un grad de siguranță mai ridicat. Whirlpool ACM802 este o plită performantă și, în același timp, disponibilă la un preț bun. Poate nu este cea mai ieftină, dar își merită toți banii. Poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 50 de lei. Având de-a face cu un model cu inducție, prețul nu este deloc unul mare. Vei plăti cu câteva sute de lei mai mult la achiziție, dar, atunci când vei plăti facturile, lucrurile se vor compensa pe deplin. Modelul se remarcă prin designul foarte modern, arzătoarele eficiente și economia de timp și curent. Alegerea este una dintre cele mai inspirate.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Plita are un design foarte modern, în stil minimalist. Aceasta este neagră în totalitate și alcătuită din sticlă ceramică. Modelul va putea fi încorporat în mobilierul de bucătărie, acesta din urmă încorporând la rândul său un nivel ridicat de eleganță. Aparatul are dimensiunile de 5.6 x 58 x 51 cm și o greutate de 12.5 kg. Panoul de control este situat în față, oferind acces rapid la suprafața de gătit. Aceasta este perfect netedă, permițând o curățare ușoară. Panoul de control este dotat cu taste touch și pictograme, fiind ușor de programat.

Poze cu plita încorporabilă

Whirlpool ACM802

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este dotat cu 4 arzătoare care oferă posibilitatea folosirii concomitente, crescând viteza de lucru. Sistemul cu inducție oferă o eficiență maximă pe toate nivelele, scăzând timpul de gătit și resursele de energie și oferind control în detaliu asupra temperaturii.

În cazul unui astfel de sistem, căldura se produce direct în vasul de gătit. Pe scara ierarhică a eficienței, acesta se află în vârf, în fața variantelor vitroceramice, electrice sau pe gaz. Conținutul din vase va atinge punctul de fierbere mult mai rapid. Puterea poate fi setată de la 0 la 5000 W, fiind una foarte mare. Pentru economie, există un sistem de avertizare și adaptare a intensității la atingerea punctului de fierbere.

Arzătorul mare are o putere de 2.2 kW și este cel mai rapid. Arzătorul mic are puterea de 1.2 kW, iar cele normale au puterea de 1.8 kW. Vei găti mult mai repede, rămânându-ți mai mult timp pentru a te bucura de compania celor dragi. În același timp, vei putea gusta mai repede din preparate și vei avea un randament bun atunci când gătești pentru petreceri.

Există un sistem de siguranță pentru copii care blochează accesul acestora la panou. În plus, datorită sistemului prin inducție, nu va mai trebui să te temi de faptul că aceștia își vor frige mâinile întrucât suprafața de gătit nu se încinge, căldura apărând direct în vas.

Unul dintre avantajele principale ale sistemului cu inducție este consumul foarte mic de curent electric. Astfel, facturile vor fi mult mai mici, varianta dovedindu-se a fi mai economică decât în cazul celor electrice sau pe gaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit,
  • plită pe inducție,
  • consum mic,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Consum - 9.3
Siguranță - 9.3

9.3

O alegere eficientă

Whirlpool ACM802 este o plită cu inducție, ce nu doar că se bucură de un design impecabil, ci te va ajuta să gătești mult mai repede.

Vezi detalii
User Rating: 3.21 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.