Whirlpool ACM800/NE – plita încorporabilă elegantă

Trecerea la sistemul de gătire prin inducție este inspirată din mai multe puncte de vedere. În primul rând, aceasta este o alegere mult mai economică. Apoi, plita pe inducție are un aspect mult mai modern și este mai sigură decât un aragaz clasic. Whirlpool ACM800/NE este un model accesibil și eficient de plită, meritându-și locul în orice bucătărie. Plita încorporabilă poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1399 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 40 de lei, fiind destul de avantajoase.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Punctele forte ale plitei sunt designul minimalist alcătuit din materiale de calitate, funcționarea pe bază de inducție care atrage o eficiență ridicată și în același timp o economie de curent, existența unui sistem de avertizare și nu în ultimul rând interfața prietenoasă și intuitivă. De partea cealaltă, deși arzătoarele sunt eficiente și au dimensiuni diferite, pentru cei care sunt obișnuiți să lucreze concomitent la mai multe ochiuri, prezența a doar 3 poate fi considerată un inconvenient. Per ansamblu însă, alegerea este una potrivită, iar trecerea la un astfel de sistem este pe deplin argumentată.

Designul este unul dintre elementele care scoate plita în evidență. Este alcătuit din sticlă ceramică și are un aspect minimalist foarte modern. Suprafața este neagră în totalitate, așa că oferă un aer foarte elegant. Modelul se va face cu siguranță remarcat în bucătărie. Controlul se face prin intermediul unor butoane dotate cu touch. Plita are dimensiunile de 5.2 x 58 x 51 cm, putând fi ușor încadrată în blatul din mobila de bucătărie și oferind un spațiu suficient pentru gătit. Greutatea acesteia este de 12.5 kg.

Poze cu plita încorporabilă

Whirlpool ACM800/NE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este dotat cu 3 arzătoare de dimensiuni diferite, oferind o soluție pentru fiecare situație. Suprafața acestuia este perfect netedă, putând fi ușor curățată. Curățarea este facilitată și de faptul că suprafața din apropierea arzătoarelor nu este fierbinte, iar murdăria nu aderă la suprafață. Există un arzător mare, unul mediu și unul mic.

Panoul de control este situat frontal, la îndemână. Tastele sunt touch, așa că sunt ușor de folosit. Pictogramele te vor ajuta să faci setările potrivite. Modelul poate fi chiar și programat în avans, pentru momentele în care vrei să ai control complet asupra procesului de gătire. Ar trebui să ai însă grijă ca atunci când gătești să nu pui vase peste butoane sau să nu scapi apă peste acestea, întrucât se pot deteriora.

Este de remarcat faptul că plita funcționează prin inducție. Astfel, căldura se va produce direct în vasul de gătit, eficiența și randamentul fiind mult mai bune față de aparatele obișnuite. De fapt, eficiența este mai mare chiar și decât în cazul plitelor electrice simple. Apa va atinge punctul de fierbere într-un timp record. Un timp mai scurt în bucătărie înseamnă mai mult timp pentru tine și alte activități.

Un avantaj important oferit de plită este contribuția la economia familiei. Folosirea unui astfel de aparat va atrage pe termen lung plăți mai mici pentru facturi decât varianta pe gaz. Consumul de curent electric este unul mic și nu se compară cu cel de gaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design avantajos,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • consum mic,

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.9
Consum - 9.8
Siguranță - 9.6

9.8

O alegere eficientă

Whirlpool ACM800/NE este o plită pe inducție modernă, cu un consum extrem de mic, ce te ajută să gătești într-un timp relativ scurt.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.