Whirlpool ACM 804 IX – plita încorporabilă elegantă

În momentul actual, aparatura electrocasnică poate schimba complet aspectul unei bucătării, producătorii acordând o importanță din ce în ce mai ridicată designului. Whirlpool ACM 804 IX este o plită încorporabilă cu aspect deosebit, care îmbină perfect utilitatea cu partea estetică. Producătorul american arată că nu e nevoie să faci compromisuri la nivelul designului pentru a te bucura de o calitate superioară a procesului de gătire. Plita încorporabilă Whirlpool poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat). Pentru cei care vor să o cumpere în rate, acestea încep din jurul sumei de 50 de lei. Prețul este unul mai mult decât atractiv pentru un model cu inducție. Vei observa imediat diferența de calitate a procesului de gătire față de cel de la aragaz. Plita se remarcă printr-un design modern și elegant, îmbinat cu funcții eficiente pentru gătit. Încălzirea se produce direct în vase, așa că nu există riscul ca tu sau copiii să vă frigeți mâinile. Având în vedere economia atrasă de consumul redus, investiția este una inteligentă.

Plita poate fi găsită și în oferta magazinului Altex.

Designul plitei este minimalist, aceasta fiind neagră și necesitând un spațiu redus pentru încorporare. DImensiunile sunt de 5.6 x 58 x 51 cm. Suprafața de gătit este alcătuită din  sticlă ceramică, fiind ușor de curățat și de întreținut. Plita se detașează complet de sistemele clasice de gătit, fiind prevăzută cu taste touch și oferind un control amănunțit asupra procesului de gătire. Panoul de control este plasat frontal, oferind un acces rapid. Acesta este prevăzut cu numeroase pictograme care să facă reglarea temperaturii mult mai ușoară. Logo-ul Whirlpool este plasat discret în partea anterioară a plitei.

Poze cu plita încorporabilă

Whirlpool ACM 804 IX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul este dotat cu 4 zone de lucru generoase, delimitate punctat. Plita se alimentează electric, iar încălzirea se face prin inducție. Sistemul cu inducție este cel mai eficient la momentul actual, oferind un timp mult mai scurt de fierbere, fiind economic și mult mai sigur.

Căldura se produce direct în vasul de gătit, fără ca suprafața să se încingă și să poată apărea accidente. Suplimentar, există o funcție pentru protecția copiilor care blochează accesul acestora asupra panoului de control.

Dintre zonele de lucru, două au dimensiuni normale, iar două sunt ceva mai mici. Arzătoarele normale au o putere de 2.2 kW, în timp ce arzătoarele mici au o putere de 1.2 kW. Randamentul este unul foarte bun. Punctul de fierbere este atins într-un timp record. Unul dintre avantajele sistemului cu inducție este că poți controla temperatura la nivelul gradelor, putând ajunge exact la temperatura de care ai nevoie. Pentru momentele în care îți dorești ca temperatura să ajungă rapid la un grad înalt, este disponibilă funcția Booster. Este de remarcat faptul că ai la dispoziție și o funcție de programare, putând seta timpul de funcționare a plitei.

Plita cu inducție este opțiunea cea mai economică în ceea ce privește consumul. Facturile vor fi mult mai mici față de cazul plitelor vitroceramice sau electrice. În același timp, facturile vor fi mai mici decât cele de gaz. Varianta de gătit încorporabilă este nu doar mai eficientă, ci și mai economică decât cea clasică la aragaz.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • ușor de folosit,
  • consum mic,
  • gătești mai repede

Contra

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Consum - 9.1
Siguranță - 9

9

O alegere eficientă

Whirlpool ACM 804 IX este o plită pe inducție, ce te ajută să gătești mult mai repede orice mâncare, cu un consum destul de mic.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.