Vortex VAI-A18FC – un aparat de aer coniționat ce include kitul de instalare

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 8

8.8

O alegere inspirată

Vortex VAI-A18FC este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, potrivit pentru a face față unei suprafețe destul de generoase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.65 ( 1 votes)

Deși în cele mai multe cazuri aparatele de aer condiționat sunt alese pe timpul verii, pentru a face față temperaturilor extrem de ridicate, acestea sunt o soluție excelentă chiar și în anotimpul rece, când temperaturile sunt destul de scăzute. Unul dintre modelele cu preț accesibil, capabil să facă față unei suprafețe destul de generoasă, este Vortex VAI-A18FC. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 2799 lei(verifică preț actualizat) sau îl poți achiziționa în rate lunare de 155 lei.

Are un design simplist, dar plăcut. Unitatea interioară vine pe o nuanță de alb, ceea ce o face să se încadreze cu ușurință atât într-un decor sobru, cât și într-unul vesel, colorat, fără a atrage atenția asupra sa. Carcasa este ușor lucioasă și ascunde un display de tip LCD, ce indică temperatura din interiorul camerei, astfel vei ști în permanență câte grade sunt, fără a mai căuta telecomanda. Dimensiunile unității interioare sunt mult mai mici față de alte modele cu specificații similare, 900 x 310 x 225 mm, aspect ce face ca modelul Vortex să se încadreze cu ușurință chiar și într-un spațiu îngust.

Poze cu Vortex VAI-A18FC

Vortex VAI-A18FC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire de 18000 BTU este potrivită pentru o încăpere cu o suprafață destul de mare, de maxim 50 mp, dacă AC-ul este destinat uzului casnic sau 40 mp în cazul în care este destinat unui birou.

Deși avem de-a face cu un model ce are un preț destul de accesibil, acesta se încadrează în clasa de energie A++, cu un consum de 1580 W dacă este folosit pentru răcire și 1470 W, în cazul în care este folosit pentru încălzire. Având în vedere că modelul face parte din cea mai nouă gamă de AC-uri lansată de producător, este evident că dispune și de tehnologia Inverter, ce reduce în mod considerabil consumul de energie electrică, prin faptul că odată atinsă temperatura setată, compresorul continuă să funcționeze cu un consum minim pentru a menține temperatura dorită.

Gama de funcții nu este extraordinar de generoasă, ci mai degrabă acoperă funcțiile cele mai necesare și mai des utilizate, iar aici vorbim de: funcția de dezumidificare(ontrolează nivelul de umiditate, astfel încât apariția mucegaiului să fie împiedicată), Sleep/Night mode(este funcția ce te va ajuta să ai nopți odihnitoare chiar și atunci când temperaturile ating cote alarmante), Clean, Auto Restart și funcția de încălzire.

Nivelul de zgomot atins este unul acceptabil, de 58 dB, comparabil chiar cu modele ce au o capacitate mult mai mică de răcire.

Aparatul de climatizare vine la pachet și cu kitul de instalare, ceea ce face ca oferta să fie chiar mai atractivă, având în vedere că nu va trebui să mai aloci alte resurse și pentru acesta. Totuși serviciul de instalare nu este inclus în preț, dar îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • 18000 BTU,
  • preț accesibil,
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat