Vortex VAI-A18ASWM – AC de 18000 BTU la preț bun

Pentru cei care au apartamente sau camere de birou mai mari, aparatul de aer condiționat ideal ar trebui să aibă o capacitate BTU mai mare, care să asigure acoperirea eficientă a spațiului. Vortex VAI-A18ASWM este unul dintre cele mai accesibile modele de 18000 BTU, fără a face însă rabat de la calitate. Are un preț de aproximativ 2799 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun raportat la dotările pe care le oferă la schimb.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Unitatea interioară are un design modern, care integrează un ecran LCD pentru afișarea temperaturii și un aspect plat foarte atractiv. În ciuda profilului subțire, suprafața de absorbție este suficient de mare pentru a oferi o eficiență ridicată. Modelul măsoară 1095 x 312 x 207 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Vortex VAI-A18ASWM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La partea dotărilor tehnice, modelul are o putere de 18000 BTU, iar capacitatea de aer circulat este de 9.6 mc/min. Pentru a menține un echilibru bun între eficiență și consum, aparatul este dotat cu un compresor cu tehnologie Inverter. Acesta poate regla variația frigorifică, funcționând la capacitate maximă atunci când este pornit pentru a atinge rapid temperatura dorită, iar apoi menținând o turație redusă a ventilatoarelor pentru a păstra un consum redus. Compresorul este produs de japonezii de la Sanyo.

Modelul se încadrează în clasa de energie A++ la răcire și A+ la încălzire, funcționând foarte economic. Puterea consumată la răcire este de 1548 W, iar cea la încălzire este de 1410 W, astfel că nu va trebui să îți faci probleme în privința faptului că vei avea de plată facturi mult mai mari.

Nivelul de zgomot are o valoare maximă de 57 dB, ceea ce încadrează aparatul în medie, fără a impresiona.

La nivelul programelor vei găsi funcții pentru răcire, încălzire, dezumidificare sau ventilare. Există de asemenea un program pentru noapte care asigură un somn odihnitor, menținând temperatura potrivită pe întreg parcursul nopții, fără a atrage un consum mare. Ai la dispoziție și funcția de programare în avans, aceasta fiind utilă pentru momentele în care vrei ca atunci când ajungi acasă să găsești deja un ambient plăcut, fără a mai fi nevoie să aștepți. Dacă nu vrei ca aparatul să pornească în lipsa ta, poți folosi funcția de răcire rapidă, care va scurta și mai mult timpul de atingere a temperaturii setate.

În cazul în care aparatul are o problemă de funcționare, acesta va afișa un mesaj corespunzător, astfel încât să știi despre ce este vorba și cum trebuie să acționezi.

Un aspect atractiv este acela că aparatul are kitul de instalare inclus, așa că nu mai trebuie să plătești separat pentru acesta. Rămâne doar să cumperi serviciile de instalare.

În același timp, acesta are kitul de instalare inclus, așa că pachetul este mai mult decât avantajos. Aparatul reprezintă o soluție foarte accesibilă pentru climatizarea unui spațiu generos.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitate de 18000 BTU
  • consum redus, de clasă A++
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • nivelul de zgomot putea fi mai redus

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 9.4
Consum de energie - 9.4

9.4

O alegere eficientă

Vortex VAI-A18ASWM este un aparat de aer condiționat foarte atractiv, care îmbină o capacitate mare BTU cu tehnologii care să asigură un consum redus și o funcționare silențioasă.

Vezi detalii
User Rating: 3.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat