Vortex VAI-A12FJ – un aparat de aer condiționat din clasa A++ ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.6
Nivel de zgomot - 8.1

8.6

O alegere eficientă

Vortex VAI-A12FJ este un aparat de aer condiționat din noua generație de modele, dotate cu Inverter, ce se încadrează în clasa de eficiență A++.

Vezi în magazin
User Rating: 3.58 ( 2 votes)

În ultimii ani, temperaturile au ajuns să urce tot mai mult în termometre în lunile de vară, făcând insuportabilă căldura din locuințe și din birouri, motiv pentru care tot mai mulți dintre noi optăm pentru aparatele de aer condiționat. Este soluția ce reușește să ne asigure confortul dorit pe parcursul întregii zile. Iar acum, această soluție poate fi și accesibilă. Vortex VAI-A12FJ poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1899 lei(verifică preț actualizat) sau cu puțin noroc îl poți prinde la promoție, la un preț mult mai avantajos.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat afișează un aspect plăcut, diferit față de marea majoritate a modelelor de pe piață. Unitatea interioară este realizată într-o combinație de alb cu negru, ce denotă eleganță și rafinament. Se poate observa prezența unui display de tip LCD, ce indică gradele din interiorul camerei, astfel că vei ști în permanență ce temperatură este în cameră, fără a fi nevoit să cauți telecomanda pentru această informație. Dimensiunile unității interioare sunt de 750 x 285 x 200 mm, mult mai mici față de alte modele cu specificații similare.

Poze cu Vortex VAI-A12FC

Vortex VAI-A12FJ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Vortex are o capacitate de răcire de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o cameră de dimensiuni mai mari, maxim 35 mp, în cazul în care este montat într-o locuință sau 30 mp în cazul în care este montat într-un birou.

În ciuda prețului destul de mic, avem de-a face cu un aparat de aer condiționat extrem de eficient, se încadrează în clasa de energie A++, cu un consum de 1090 W pentru răcire și 970 W pentru încălzire.

Funcțiile sale sunt suficiente încât să facă față oricărei situații: Sleep/Night mode este ideală pentru nopțile toride în care îți dorești să te odihnești, Dezumidificarea este potrivită pentru a împiedica dezvoltarea mucegaiului în interiorul evaporatorului, Strong este funcția potrivită pentru a mări viteza ventilatorului, Încălzire și Autocurățare.

O surpriză plăcută în cazul modelului Vortex este faptul că acesta vine la pachet cu kit-ul de instalare, însă serviciul de instalare va trebui achiziționat separat. Îl găsești aici.

Nivelul de zgomot este unul decent, de 51 dB, ceea ce înseamnă că nu avem de-a face chiar cu cel mai silențios model de pe piață, însă nici nu ajunge să deranjeze prin zgomotul produs.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de energie răcire A++,
  • preț accesibil,
  • afișaj LCD

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat