Vortex VAI-A12FC – un aparat de aer condiționat eficient, cu preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.7
Nivel de zgomot - 8.8

8.8

O alegere inspirată

Vortex VAI-A12FC este un aparat de aer condiționat ce face parte din noua generație, cu Inverter, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.82 ( 3 votes)

Aparatul de aer condiționat reprezintă o soluție extrem de eficientă atât pentru temperaturile caniculare din timpul verii, cât și pentru temperaturile scăzute din timpul iernii. Și nu trebuie să fie neapărat și o soluție scumpă, mai ales că în ultimii ani tot mai mulți producători au lansat modele care mai de care mai eficiente, ce au un preț pentru fiecare buzunar. Vortex VAI-A12FC este unul dintre modelele potrivite pentru un buget mic, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat) sau poate fi achiziționat în rate lunare de 79 lei.

Are un design destul plăcut, simplist, cu o unitate interioară albă, ce face ca prezența lui să nu atragă atenția mai mult decât este nevoie. Are un display de tip LCD, ce indică gradele din interiorul camerei. Telecomanda din dotare pare destul de ușor de utilizat, astfel că nu îți va fi deloc dificil să te acomodezi cu ea. Unitatea interioară are dimensiuni mult mai mici comparativ cu alte modele, de 750 x 285 x 200 cm.

Poze cu Vortex VAI-A12FC

Vortex VAI-A12FC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o suprafață de 24-35 mp în cazul în care este folosit într-o locuință sau 20-30 mp, în cazul în care este folosit într-un birou. Modelul Vortex se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 1090 pentru răcire și 970 pentru încălzire. Comparativ cu alte modele de pe piață, îți pot spune că AC-ul Vortex este unul destul de econom, cu un consum decent.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat vine echipat cu cele mai utile și mai des folosite: dezumidificare (împiedică formarea mucegaiului și dezvoltarea ciupercilor), Sleep/Night mode(pentru noți odihnitoare și liniștite), Autocurățare, etc.

Fungusproof, butonul ce poate fi observat cu ușurință pe telecomandă, activează funcția de dezumidificare și anti-mucegai, ce face ca ventilatorul intern să funcționeze timp de 3 minute, la o viteză mică. Acest aspect duce la uscarea interiorului eveporatorului și prevenirea mucegaiului și implicit a dezvoltării mirosurilor neplăcute.

Interesant de remarcat la acest model, este faptul că vine la pachet cu kitul de instalare, ceea ce în cazul altor modele chiar mai scumpe, ai fi nevoit să plătești în plus. Totuși serviciul de intalare nu este inclus în ofertă, însă îl poți achiziționa de aici.

Nu este nici foarte zgomotos, dar nici cel mai silențios AC, atinge un nivel de zgomot de 51 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează atunci când este pus la treabă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de energie răcire A++,
  • preț accesibil,
  • afișaj LCD

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie mai silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat