VORTEX VAI-A12FA – un AC cu un raport calitate-preț atractiv

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 7.8
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8.2

8

O alegere accesibilă

VORTEX VAI-A12FA este un aparat de aer condiționat ce asigură un raport calitate-preț extrem de avantajos, ceea ce face ca oferta să fie foarte atrăgătoare.

Vezi în magazin
User Rating: 3.05 ( 16 votes)

VORTEX VAI-A12FA este un aparat de aer condiționat ce face parte din gama accesibilă, lansată de producător pentru anul 2016. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), dar cu puțin noroc îl poți prinde chiar și la promoție.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinelor Evomag și Altex.

Este interesant de menționat că deși aparatul are un preț destul de accesibil, vei primi în pachet și kitul de instalare, pentru care în cazul altor modele ce aparțin brandurilor de top ar trebui să aloci o sumă separat.

Din punct de vedere al designului, nu aș putea spune că unitatea interioară impresionează în mod specială, este destul de simplistă, iar acest aspect o face să se încadreze ușor în orice decor, fie că discutăm de unul sobru, fie că discutăm de unul nuanțat. Carcasa ascunde în partea dreaptă un afișaj de tip LCD, ce indică temperatura din cameră. Dimensiunile unității interioare sunt de 750 x 285 x 200 mm, mult mai mici față de modele cu aceeași capacitate, ceea ce face ca sistemul de climatizare să fie potrivit pentru spațiile înguste.

Poze cu VORTEX VAI-A12FA

VORTEX VAI-A12FA

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire este de 12000 BTU, astfel că AC-ul poate face față unei suprafețe de maxim 35 mp, în cazul în care este destinat uzului casnic sau în cazul în care va fi montat într-un birou, poate face față unei suprafețe de maxim 30 mp.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă un consum cu aproximativ 10% mai mic față de un model din clasa A. Având în vedere că modelul face parte din noua generație de sisteme de climatizare, vine echipat cu tehnologia Inverter, ce reduce în mod considerabil consumul de energie electrică, prin faptul că în momentul în care se atinge temperatura dorită, compresorul continuă să funcționeze, însă cu un consum minim, necesar pentru a menține nivelul de temperatură setat de utilizator.

Gama de funcții este destul de modestă, însă le include pe cel mai des utilizate, ceea ce face ca sistemul de climatizare să fie potrivit pentru utilizatorii mai puțin pretențioși în ceea ce privește acest capitol.

Nivelul de zgomot al unității interioare ajunge la 51 dB, ceea ce înseamnă că AC-ul este destul de silențios.

Deși modelul vine la pachet cu kitul de instalare, este important de reținut că nu include și serviciul de instalare. Însă îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A+,
  • preț accesibil,
  • kit de instalare inclus

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat