Vortex VAI-A12A1D – aparatul de aer condiționat silențios

Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat care să funcționeze eficient în fața unor temperaturi ridicate și care să poată fi lăsat pornit chiar și noaptea, modelul Vortex VAI-A12A1D îți va atrage plăcut atenția. În ceea ce priveşte preţul acestui model, modelul se poate achiziţiona la suma de aproximativ 1699  lei (verifică preț actualizat), un preț bun raportat la media de pe piață.

Unitatea interioară a acestuia are un design minimalist, liniile sale fiind plate și simple, iar afișajul LED încadrat într-o zonă neagră care se prelungește oferind un aspect elegant. Unitatea are dimensiunile de 882 x 286 x 203 mm, având un aspect compact și alungit, iar unitatea exterioară, ce are dimensiunile de 760 x 540 x 260 mm, este prevăzută cu un design discret, greutatea acesteia fiind de 39 kg.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Vortex VAI-A12A1D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Trecând la aspectele tehnice, modelul are o putere de 12000 BTU, având o utilitate bună atât în cazul apartamentelor, cât și în cazul birourilor, capacitatea de aer circulat fiind de 9.6 mc/min. Aparatul are la bază un compresor de tip inverter cu capacitate frigorifică variabilă. Prin urmare, atunci când este pornit, aparatul funcționează la capacitate maximă în vederea atingerii rapide a temperaturii dorite, urmând ca apoi turația ventilatoarelor să fie redusă, astfel încât consumul să fie unul mic. Compresorul funcționează constant ajutând în același timp la menținerea temperaturii obținute pentru o perioadă mai lungă.

Compresorul este produs de Toshiba, având o calitate superioară. Acesta nu reduce doar consumul, ci și nivelul de zgomot, care atinge valoarea de 35 dB în cazul unității interioare. Vei putea astfel să lași aparatul să funcționeze fără probleme pe timp de noapte, bucurându-te de un somn odihnitor, în condiții optime. Nivelul de zgomot pentru unitatea exterioară este de 53 dB, așa că nu vei deranja nici vecinii.

Printre programele disponibile se numără cele pentru răcire, încălzire, dezumidificare sau ventilare, aparatul fiind astfel util nu doar pe timp de vară, ci și pe timp de iarnă sau oricând vrei să scazi nivelul de umiditate din locuință pentru creșterea confortului. Programele disponibile se setează ușor cu ajutorul telecomenzii.

La nivelul consumului, aparatul se încadrează în clasa energetică A atât pentru încălzire, cât și pentru răcire. Puterea consumată la răcire este de 1053 W, aici putând exista cu siguranță loc de mai bine. Deși consumul este unul bun, la același preț poți găsi modele mai economice în portofoliul altor producători.

Modelul este un aparat de aer condiționat dotat cu un compresor inverter produs de Toshiba, oferind un avantaj important pe partea de eficiență și silențiozitate. Acesta va face ca temperatura dorită să fie atinsă mult mai rapid și să fie apoi menținută pentru o perioadă îndelungată, confortul fiind prelungit.

Trebuie să știi de asemenea că modelul nu vine însoțit de kitul de instalare, așa că va trebui să plătești separat pentru acesta și pentru montaj. Pe cele mai multe magazine online vei găsi la îndemână butoanele pentru adăugarea acestora în pachetul final.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • capacitate de 12000 BTU
  • compresor Toshiba
  • nivel redus de zgomot

Contra:

  • lipsa kitului de instalare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Puterea de răcire/încălzire - 8.3
Consum de energie - 8.4

8.4

O alegere accesibilă

Vortex VAI-A12A1D este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU și un preț extrem de accesibil, pentru cei ce nu suportă verile toride.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat