Vortex VAI-A09FC – cu un raport calitate-preț extrem de avantajos

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.2
Nivel de zgomot - 8.1

8.4

O alegere accesibilă

Vortex VAI-A09FC este un aparat de aer condiționat dotat cu tehnologia Inverter, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.1 ( 2 votes)

Montarea unui aparat de aer condiționat te poate salva de mult stres și bătăi de cap îndeosebi pe perioada verii, și asta datorită faptului că prin adoptarea unei asemenea soluții, îți poți asigura confortul dorit, indiferent de starea vremii. Vortex VAI-A09FC este unul dintre sistemele de climatizare cu un preț foarte accesibil, ce asigură confortul necesar cu un consum de energie destul de mic. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1699 lei(verifică preț actualizat).

Mai mult de atât, dacă te hotărăști să optezi pentru această soluție înainte de începerea verii, ai toate șansele să beneficiezi de o instalare mult mai rapidă, decât în cazul în care te decizi să instalezi aparatul în mijlocul verii. De regulă vara agențiile ce prestează servicii de instalare pentru sistemele de climatizare sunt suprasolicitate și în unele cazuri se creează liste de așteptare.

Poze cu Vortex VAI-A09FC

Vortex VAI-A09FC

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Despre modelul Vortex îți pot spune că are un design plăcut, simplist, dar plăcut, ce se va încadra destul de ușor atât în decorul unei locuințe, cât și în decorul unui birou. Unitatea interioară este albă, cu o carcasă lucioasă și are dimensiunile de 750 x 285 x 200 mm.

Capacitatea de răcire/încălzire este de 9000 BTU, ceea ce face ca sistemul de climatizare să fie potrivit pentru o încăpere de maxim 25 mp. Deși aparatul de aer condiționat este unul dintre cei mai mari consumatori de energie dintr-o locuință, modelul despre care discutăm astăzi este unul cu un consum destul de mic. Se încadrează în clasa de eficiență A++ și ajunge la un consum de 780 W pentru răcire și la 720 W pentru încălzire.

Gama de funcții este suficient de generoasă, încât să satisfacă utilizatorii obișnuiți, fără pretenții exagerate. Modelul Vortex dispune de funcția de Dezumidificare(împiedică apariția mucegaiului), Sleep/Night mode(potrivită pentru a te putea odihni chiar și în nopțile cu temperaturi extreme), Autocurățare, Încălzire și Auto Restart.

Nu este cel mai silențios aparat de aer condiționat, însă nici cel mai zgomotos, atinge 51 dB, ceea ce se aseamănă cu zgomotul dintr-o bibliotecă.

AC-ul Vortex include și kitul de instalare, însă nu și serviciul de instalare. Pe acesta îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa A++,
  • kit de instalare inclus,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat