Vivax ACP-18CH50AEVI – un aparat de aer condiționat modern

Atunci când ne lăudăm cu o locuință ultra modernă, decorată cu mult bun gust, trebuie să o utilăm în același trend. Dacă alegem televizoare ultra slim, cu performanțe de top, de ce nu am alege și un aparat de aer condiționat cu un design futurist, modern, îndrăzneț și cu funcții de ultimă generație? Vivax ne pune față în față cu confortul termic mult dorit în perioada de vară, prin intermediul unui sistem de climatizare deosebit: Vivax ACP-18CH50AEVI, care vine la pachet nu doar cu un aspect remarcabil, ci mai ales cu dotări care-l recomandă drept unul dintre cele mai râvnite aparate de aer condiționat din acest an. În prețul de aproximativ 3379 lei(verifică preț actualizat) se regăsesc funcțiile și caracteristicile cu care se laudă aparatul de aer condiționat.

V-design – unitatea interioară beneficiază de un aspect elegant, care o face să fie ușor de integrat chiar și în cele mai moderne și sofisticate locuințe. Combinația de negru și argintiu oferă modelului Vivax un efect vizual aparte. Cât privește dimensiunile , îți voi spune, că nu ocupă mult spațiu pe perete și că se va integra perfect într-un decor modern.

Poză cu Vivax ACP-18CH50AEVI

Vivax ACP-18CH50AEVI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Acest sistem de climatizare poate avea fie o destinație rezidențială, fie comercială, pentru că reușește să acopere o suprafață de aproximativ 50 mp. Atinge 18000 BTU, iar eficiența energetică bifează clasa A++.

Trebuie să menționăm că modelul Vivax dispune de tehnologia DC-Inverter. Motorul DC-Inverter oferă o turație variabilă ceea ce asigură maximum de confort și un nivel de zgomot redus, de doar 20dB(A).

Iată care sunt principalele funcții care fac ca aparatul de aer condiționat Vivax ACP-18CH50AEVI să fie unul dintre cele mai apreciate modele ale anului 2017:

 • funcția de autodetectare a pierderilor de refrigerant,
 • funcția de autocurățare și filtrare:
 1. apeși butonul ”Clean” iar aparatul începe curățarea unității interioare, distrugând bacteriile și transformând aerul din cameră într-unul curat și proaspăt;
 2. filtrul de praf absoarbe și elimină praful din aerul vehiculat;
 3. filtrul BIO – neutralizează bacteriile, virușii, alergenii, mirosurile neplăcute, fumul, particulele de polen;
 4. ionizatorul are rolul de a asigura un aer proaspăt și sănătos prin eliberarea particulelor de ioni negativi.
 • funcția de memorare a poziției flapsului: atunci când aparatul repornește, poziția flapsului care dirijează jetul de aer este cea pe care tu ai stabilit-o la ultima setare. Nimic nu se schimbă!
 • funcția de dezghețare inteligentă – Vivax I-Defrosting începe procesul de dezghețare automată atunci când este nevoie de aceasta, astfel economisind timp pentru încălzire, dar și energie electrică;
 • economie de până la 60% la factura de energie electrică cu modul Eco implementat de Vivax;
 • funcție ”Mute” – similară funcției ”Silent” de pe telefoanele mobile. Această funcție este utilă dacă dorești să elimini sunetele de confirmare sau display-ul digital. Este suficient să apeși tasta ”Mute” pentru ca aparatul de aer condiționat să devină silențios. Până la urmă, și această silențiozitate îți sporește confortul, nu-i așa?
 • Timer&autorestart – aceste două funcții îți permit să presetezi activitatea aparatului pentru intervale de timp de până la 24 de ore și, în cazul în care s-a produs o pană de curent, imediat după rezolvarea acesteia, sistemul de climatizare își reia activitatea conform ultimelor setări;
 • Funcția Turbo, pentru ca aerul din încăpere să se răcească instantaneu! În momentul în care temperatura dorită este atinsă, aparatul își reia automat regimul normal de funcționare;
 • I Feel! Cu ajutorul acestei funcții, telecomanda aparatului de aer condiționat devine un veritabil termostat de cameră pentru ca tu să ai posibilitatea să menți o temperatură constantă cu un consum energetic decent.

Cei care au achiziționat acest aparat de aer condiționat l-au cotat la 5 stele, evaluarea lor bazându-se atât pe designul rafinat, cât mai ales pe funcțiile de top, la un consum energetic destul de redus. Avem de-a face cu un sistem de climatizare util și sofisticat, comercializat la un preț destul de atractiv.

Aparatul de aer condiționat dispune și de Wi-Fi, ceea ce înseamnă că poate fi controlat cu ușurință de pe telefon, din orice loc ai o conexiune Wi-Fi. Imaginează-ți că pleci de la birou într-o zi caniculară și ți-ai dori ca și acasă să găsești o oază de confort. Este suficient să intri în aplicația de pe telefon și să faci setările potrivite, iar când ajungi acasă, vei găsi răcoarea dorită.

Aparatul de aer condiționat Vivax nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design plăcut
 • clasa A++ pentru răcire
 • silențios
 • Wi-Fi

Contra:

 • nu include kitul de instalarea

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.3
Eficiență răcire/încălzire - 9.5
Nivel de zgomot - 9.3

9.4

O alegere premium

Vivax ACP-18CH50AEVI este un aparat de aer condiționat cu 18000 BTU, potrivit pentru camerele cu suprafețe generoase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.8 ( 10 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat