Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design – pentru o vară confortabilă

Se apropie vara și te sperie ideea că iarăși ne vom confrunta cu temperaturi amețitoare, iar confortul îți va fi afectat? Îți propun o soluție eficientă și deloc scumpă. Intalarea aparatului de aer condiționat Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1398 lei(verifică preț actualizat). Prețul este cât se poate de accesibil, având în vedere calitățile sale.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat este un model nou, destul de elegant, cu o unitate internă, complet albă, astfel că se va potrivi în orice decor, fie el simplu, fie unul colorat și vesel. Dimensiunile sale sunt de 800 x 188 x 275 mm, deloc mari, ceea ce permite utilizatorului să îi găsească cu ușurință un colț pe perete. Pe suprafața unității interne apare în centru și un afișaj LED, ce indică temperatura din încăpere, plus câteva informații despre modul de funcționare, însă display-ul este vizibil doar în momentul în care AC-ul este pornit.

Poze cu Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design

Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul este destinat locuințelor, dar și pensiunilor sau camerelor de hotel și este potrivit pentru a face față unei suprafețe de aproximativ 30 mp. Mă gândesc că ar face față lejer unui living.

Are o capacitate de 12000 BTU, atât pentru răcire, cât și pentru încălzire,  și se încadrează în clasa de eficiență A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, ceea ce înseamnă un consum de energie mai mic cu cel puțin 20% față de un model convențional. Evident, modelul este dotat și cu tehnologia Inverter, majoritatea aparatelor de aer condiționat create în ultimii 2 ani vin echipate cu această tehnologie, ce duce la eficientizarea consumului energetic.

Dacă până acum câțiva ani exista teama că un aparat de aer condiționat ar putea dezvolta un mediu bacterian, iată că în prezent lucrurile nu mai stau chiar așa. De exemplu modelul Vivax vine echipat cu un filtru Anti-Praf și un filtru Cold Catalist, ce menține aerul curat și proaspăt, astfel încât alergiile să fie menținute la distanță.

Funcții și zgomot

Cât despre funțiile din dotare, ei bine avem așa: modul Dezumidificare(pentru reglarea nivelului de umiditate și menținerea mucegaiului la distanță), modul Turbo(pentru momentele în care vrei ca temperatura din cameră să se modifice brusc – atenție însă! Funcția este și o mare consumatoare de energie), Sleep/Night mode(pentru cei ce își doresc nopți răcoroase și liniștite), Autodiagnoză(în cazul în care apare o problemă la aparatul de aer condiționat, soluționarea ei va fi mult mai rapidă, vei primi un cod de eroare, ce te va ajuta să o identifici mai ușor), AUTO CLEAN(pentru o curățare mai ușoară a modelului).

Și partea frumoasă este că vorbim de un model destul de silențios, ajunge la 38 dB și produce un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă.

Aparatul de aer condiționat Vivax nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 8.9
Nivel de zgomot - 8.8

8.9

O alegere inspirată

Vivax ACP-12CH35AEZI Z-Design este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, ce vine la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat