Vivax ACP-12CH35AEMI – pentru zile pline de răcoare

Știai că sintagma ”aer condiționat” a fost utilizată pentru prima dată de Stuart W. Cramer în anul 1906? Acesta căuta o soluție pentru a controla atât temperatura, cât și umiditatea aerului. Acum, în 2017, există sute, mii de modele de aparate de aer condiționat care mai de care mai dotate cu funcții de top, care au rolul de a ne asigura confortul pe timp de vară. În zilele în care temperatura din termometre crește vertiginos, aerul condiționat de calitate este mai mult decât util.

Da, vara este un anotimp deosebit, e sezonul vacanțelor și al distracției, este perioada din an în care natura își face de cap la propriu și ne servește pe tavă tot ce are ea mai bun. Dar este și perioada din an când afecțiunile cardiace și pulmonare se amplifică din pricina caniculei, e sezonul insolațiilor și al aerului sufocant. În acele momente căutăm refugiul camerelor răcoroase, cu aer curat. Dacă ești în căutarea unui aparat de aer condiționat cu caracteristici tehnice superioare și te încadrezi într-un buget de aproximativ 1389 lei(verifică preț actualizat), atunci modelul Vivax ACP-12CH35AEMI ar putea fi o bună opțiune pentru tine.

Nu trebuie să-ți faci griji din pricina aspectului unității interioare, pentru că este în ton cu locuințele moderne din ziua de azi. Avem de-a face cu un aparat de aer condiționat cu design elegant, cu carcasă de culoare albă pe care, în partea din stânga jos se regăsește logo-ul Vivax. Vine echipat cu un display LCD, ce afișează temperatura din cameră și este vizibil doar în momentul în care aparatul de aer condiționat este pornit.

Poză cu Vivax ACP-12CH35AEMI

Vivax ACP-12CH35AEMI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru că este un aparat ultra-modern din gama 2017, îți dai seama că înglobează cele mai noi tehnologii și cele mai ingenioase funcții care au același scop: sporirea confortului nostru. Iată, punctat, care sunt cele mai importante caracteristici ale aparatului de aer condiționat Vivax și de ce se pliază de minune pe nevoile noastre

1. Capacitate bună de modificare a temperaturii din încăpere – atinge valoarea de 12000 BTU/h, indiferent dacă este folosit regimul de răcire sau cel de încălzire. Este destinat camerelor care nu depășesc 35 mp, deci se pretează a fi utilizat în dormitoare, livinguri dar și în birourile nu foarte spațioase.

2. Tehnologia Inverter – responsabilă pentru eficientizarea activității acestui aparat de aer condiționat. Compresorul funcționează gradual și atinge rapid condițiile climaterice setate, reușind să le mențină cu o activitate minimă, pentru perioade mai lungi de timp. Randamentul este îmbunătățit cu până la 30-40% pe cicluri de câteva ore.

3. Specificații și funcții de performanță:

 • Wi-Fi inclus – folosind propriul smartphone, prin intermediul modulului M-Smart Wi-Fi instalat în unitatea interioară, poți controla aparatul de aer condiționat de oriunde te-ai afla. Îi poți accesa, seta și modifica funcțiile de răcire, încălzire și ventilare, poți opri sau porni aparatul.
 • Autodetecție pierdere refrigerant – semnalează scugerile de freon, astfel protejând compresorul înainte de a fi afectat de temperaturile ridicate; atunci când sunt detectate scăpări de agent frigorific în interior, unitatea va arăta codul de eroare ”CE” și se va opri.
 • Filtru de praf HD
 • Filtru suplimentar Carbon Active
 • Filtru suplimentar BIO – permite neutralizarea bacteriilor, virușilor, alergenilor și mirosurilor, gazelor nocive etc.
 • Funcție TURBO de ventilare
 • Funcție ”Mute” – anulează zgomotele de confirmare a comenzilor efectuate.
 • Funcție ”I Feel”

Apeși butorul ”Clean” și aparatul trece la curățenia unității interioare. Astfel, bacteriile sunt distruse iar aerul devine proaspăt și curat. Filtrul de praf absoarbe și elimină praful din aerul vehiculat.

Este un aparat de aer condiționat super silențios, atinge numai 24 dB, producând un zgomot similar cu foșnetul frunzelor din pădure. Asta înseamnă că îl vei putea folosi chiar și în timp ce te odihnești, fără să te deranjeze câtuși de puțin.

Aparatul de aer condiționat Vivax nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design plăcut
 • clasa A++ pentru răcire
 • silențios
 • Wi-Fi Ready

Contra:

 • nu include kitul de instalarea

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.8
Eficiență răcire/încălzire - 8.7
Nivel de zgomot - 9.3

8.9

O alegere accesibilă

Vivax ACP-12CH35AEMI este un aparat de aer condiționat cu un preț accesibil, eficient pentru camerele cu o suprafață de aproximativ 35 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 3.37 ( 3 votes)

Un comentariu

 1. Buna ziua.
  Am achizitionat acest aparat si as dori sa va intreb de unde as putea cumpara modulul Wi-FI ( M-Smat Wifi) pentru a putea controla aparatul de pe telefonul mobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat