Ultrabook Asus UX21A-K1004D

Într-o eră a gadgeturilor ce tind să fie cât mai slim, dar totodată se doresc a fi mult mai performante decât predecesoarele robuste, era inevitabil să nu apară o linie de acest tip şi pentru laptopuri, acestea fiind denumite ultrabookuri. Unul dintre ultrabookurile despre care mi-ar plăcea să discutăm este Asus UX21A-K1004D, ce mi-a atras atenţia prin designul elegant şi avangardist cu care a fost conceput.

Cu un design metalic, ce-ţi fură privirea, noul ultrabook Asus UX21A-K1004D te va cuceri definitiv. El a fost conceput pentru oamenii de afaceri ce călătoresc mult. Este incredibil de subţire de doar 17 mm şi extrem de uşor, are doar 1,1 Kg, ceea ce vă va ajuta să îl luaţi cu voi oriunde vă duceţi. Are o tastatură chiclet foarte silențioasă, ce conferă un plus de confort utilizatorului. Preţul este de aproximativ 4200 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent având în vedere că discutăm de un ultrabook, cu un design senzațional, dar și cu specificații pe măsură. Este un Zenbook ce prezintă finisaje metalice cu cercuri concentrice, ce sugerează potențialul infinit al acestui ultrabook.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu ultrabookul Asus UX21A-K1004D

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deşi Asus UX21A-K1004D are dimensiuni destul de mici, producătorul nu face rabat la calitate şi nici la configuraţie. Performanţele sale sunt susţinute de procesorul Intel Core i5, model 3317U, Ivy Bridge, construit pe tehnologia de 22nm și funcţionează la o frecvenţă scăzută de doar 1.7 GHz. Deşi frecvenţa este mică, acest aspect nu influenţează performanţele ultrabookului, mai mult de atât poate ajunge la 3GHz în Turbo Mode. Memoria RAM este de 4GB DDR3, la care se adaugă un SSD de 128 GB.

Procesorul este completat de placa video integrată Intel HD Graphics 4000. Veţi putea desfăşura fără probleme aplicaţiile office şi multimedia, însă din păcate nu veţi putea testa jocurile cu grafică avansată. În cazul în care nu vă deranjează faptul că ecranul este mai mic decât al unui laptop obișnuit puteți să îl folosiți chiar pentru editare foto sau video. Display-ul LCD LED Anti-Glare are o diagonală de 11,9 inch şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080, ce vă permite să urmăriți imaginile în detaliu .

Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară este îmbunătăţită de sistemul audio Bang & Olufsen ICEpower, asigurând un divertisment deplin atât din punct de vedere vizual, cât şi auditiv. Nici pe partea de conectivitate nu stă mai rău, vine cu o cameră WEB HD, două porturi USB 3.0, Micro HDMI şi bluetooth.

Având în vedere că discutăm de un ultrabook, nu se pune problema unei tastaturi numerice, şi spun asta datorită dimensiunii foarte mici a acestuia.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5
  • dimensiuni incredibil de mici
  • bluetooth,
  • design atrăgător,
  • SSD de 128 GB
  • Full HD

Contra:

  • memoria RAM putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Eşti un om de afaceri ce călătoreşte foarte mult şi ai nevoie de un laptop performant în orice moment al zilei şi în orice colţ al lumii te-ai afla? Atunci încearcă ultrabookul Asus UX21A-K1004D, ce promite să nu te dezamăgească, ba mai mult a fost conceput special pentru ca utilizatorul să poată dezvolta idei măreţe.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.