Trotec PAC 3500 E – vara asta bucură-te de răcoare!

Pe timpul zilelor toride de vară, e mai ușor să treci cu bine fără să resimți canicula și temperaturile ridicate de afară. Răcirea camerelor se face de obicei mult mai greu, iar foarte multe aparate de aer condiționat cedează înainte de a-și duce la bun sfârșit treaba. Cu ajutorul aparatului de aer condiționat Trotec PAC 3500 E oricine se poate bucura de o temperatură normală în casă și o climă confortabilă. Noul model de aer condiționat reușește să îmbine cea mai modernă tehnologie cu nevoile celor care îl folosesc atât pe timpul verii cât și în zilele mai friguroase. Are un preț achiziție de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat) și poate fi găsit în oferta magazinului Alecoair.

Noul aparat de aer condiționat PAC 3500 E reușește să îmbine un design modern cu diversitatea funcțională de care avem cu toții nevoie în locuință. Acest model poate oferi răcire la cele mai înalte standarde în doar câteva zeci de minute și în încăperi de până la 45 mp. Este posibil acest lucru datorită compresorului de înaltă performanță de până la 3.5 kW. În doar câteva minute de la pornire, Trotec PAC 3500 E stabilizează temperatura și oferă cele mai bune condiții pentru oricine. Stabilizarea temperaturii în cameră se face foarte rapid și eficient.

Poze cu Trotec PAC 3500 E:

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Pentru o distribuire optimă a temperaturii în toate zonele din cameră, acest aparat de aer condiționat folosește un ventilator cu 3 viteze cu funcție de leagăn. Cu ajutorul unei telecomenzi speciale se pot seta atât puterea de răcire a ventilatorului cât și direcția fluxului de aer emis de acesta.

În anumite zile umiditatea poate fi o problemă în orice locuință. Aparatul de aer condiționat PAC 3500 E devine și un bun dezumidificator, această funcție având performanțe înalte de până la 1.2 litri pe oră. Poate crea un ambient plăcut și oferi aer proaspăt și curat pentru o viață sănătoasă.

Trotec are o capacitate maximă de răcire de 12.000 BTU. Debitul maxim de aer este de 420 m³/h. Astfel poate oferi un ambient plăcut și poate răci orice încăpere în mai puțin de 20 de minute. Căldura preluată de aparat va fi evacuată la exterior cu ajutorul unui furtun de evacuare. Trebuie precizat faptul că acest model este unul portabil și poate fi mutat cu ușurință în orice încăpere. Noul model PAC 3500 E se încadrează în cea mai bună clasă energetică datorită consumului redus de energie indiferent de modul său de activitate.

Este dotat cu foarte multe funcții importante ce oferă utilizatorului un mod mai ușor de utilizare. Pentru cei care nu doresc să își bată prea mult capul cu tehnologia, este un mod automat care reglează nivelul de răcire în funcție de temperatura din camera. Toate informațiile importante sunt afișate pe ecranul LCD pentru a urmări cu atenție fiecare parametru important al aparatului. Funcția de autodiagnosticare permite detectarea rapidă a defecțiunilor și raportarea acestora utilizatorului.

Pe Modul de Noapte aparatul de aer condiționat oferă un ambient plăcut și crește constant dar în același timp lent, temperatura, pentru a oferi cele mai bune condiții de odihnă. Nu lipsesc filtrele de aer antibacterian și pentru îmbunătățirea calității aerului care asigura aer proaspăt și curat la fiecare utilizare.  Unitatea internă a aparatului de aer condiționat are 28 de kg. Se recomandă utilizarea elementului de etanșare AirLock 100 pentru fixarea eficientă a furtunului de evacuare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • funcție de dezumidificare
  • 12000 BTU
  • preț ok

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9
Eficiență răcire/încălzire - 9
Nivel de zgomot - 9

9

O alegere Smart

Trotec PAC 3500 E este un aparat de aer condiționat portabil, potrivit pentru cei ce stau cu chirie sau mai bn zis, pentru cei ce își doresc o vară confortabilă din punct de vedere termic.

Vezi în magazin
User Rating: 4.15 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat