Trotec PAC 2600 S – portabil și accesibil

Trotec este unul dintre brandurile care s-a remarcat prin produsele de bună calitate, ce pot fi achiziționate la costuri mici. Printre dispozitivele foarte bine construite de acest producător se numără și aparatele de aer condiționat portabile, precum acest PAC 2600S.

Construit în 2016, acest aparat reușește să îmbine o mulțime de dotări de ultimă generație, fără a solicita o investiție uriașă. Costul său este de aproape 1599 de lei (verifică preț actualizat), ceea ce aparent este destul de mult, însă portabilitatea îi oferă un avans foarte mare în fața altor aparate de aer condiționat.

Aparatul portabil poate fi găsit și în oferta magazinului eMAG.

Fiind ușor și facil de mutat dintr-o parte în alta, acest aparat este ideal pentru toți cei care se mută mult dintr-o parte în alta, cât și pentru cei care au mai multe încăperi și doresc să le climatizeze fără a avea mai multe aparate de aer condiționat.

Aspectul lui Trotec Pac 2600 S este unul plăcut. Un prim lucru pe care îl descoperim la acest aparat este aspectul, care este cât se poate de plăcut. Este alb, are dimensiuni compacte și are o greutate de 27 de kg. Da! Este greu de ridicat, însă nu va trebui să îl ridici prea des, fiind dotat cu roți.

Poze cu Trotec PAC 2600 S

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Flexibilitatea este cuvântul de ordine atunci când vorbim despre Trotec Pac 2600 S. Aproape fiecare dotare a aparatului este gândită în așa fel încât să asigure o flexibilitate cât mai mare:

  • Un display de tip LED în partea superioară, care oferă informații relevante despre modul de funcționare și este înconjurat de butoane pentru un control cât mai bun.
  • O funcționare simplă. Modul de funcționare al aparatului este simplu și eficient. Practic, ceea ce face este să preia căldura din interior și să o evacueze, în același timp în care generează aer rece.
  • O capacitate destul de mare pentru un aparat portabil. Cei 9000 BTU recomandă aparatul de aer condiționat pentru suprafețe mai mici, de până la 18 mp
  • Numeroase funcții pentru un confort sporit. Cei care achiziționează acest produs pot să se bucure de ventilație, de dezumidificare și de răcire.
  • Consum decent de energie. Nu este cel mai economic aparat de aer condiționat de pe piață, însă are un consum decent. La răcire, consumul maxim este de 900 W/h, ceea ce înseamnă o încadrare în clasa de eficiență A.
  • nu este nici zgomotos, atinge numai 56 db, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă.

De ce să optezi pentru un aparat de aer condiționat mobil? În primă instanță, un aparat fix pare a fi o alegere mai înțeleaptă. Este cât se poate de adevărat dacă se urmărește un aparat de climatizare pentru o singură încăpere. Dacă vrei un aparat care să ofere confort termic în toate încăperile din casă, aparatul mobil este mai potrivit. Pe lângă flexibilitatea pe care o asigură, acesta elimină necesitatea de găurire a pereților și de montare a unei unități externe, în afara imobilului.

Păreri pro şi contra

Pro:

preț accesibil

portabil

nu e nevoie de găuri în birou

[/tie_list]

Contra:

mi-ar fi plăcut să aibă un consum mai mic de energie

Mai multe poze și specificații

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8
Eficiență răcire/încălzire - 8.9
Nivel de zgomot - 8.5

8.5

O alegere eficientă

Poate că nu este atât de puternic și poate că este ceva mai scump decât un aparat fix, însă atunci când se dorește o temperatură perfectă într-un timp scurt, Pac 2600 este un aparat foarte atractiv.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat