Acasă » Electrocasnice » Aparate de aer conditionat » Toshiba Mirai RAS-16BKV-E – un aparat de aer condiționat din gama profesională

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E – un aparat de aer condiționat din gama profesională

Dacă până acum câțiva ani verile erau plăcute, cu temperaturi OK, în ultimii ani am putut asista la niște modificări majore. Cel puțin în lunile de vârf, ne confruntăm cu un disconfort termic, ce ajunge în unele cazuri să ne afecteze chiar și sănătatea. Tocmai de aceea este indicat să ne pregătim din timp pentru aceste zile. Și cea mai bună perioadă este chiar aceasta, când firmele de montare a AC-urilor nu sunt atât de ocupate, încât să ne pună pe lista de așteptare zile în șir. Un aparat de aer condiționat, care nouă ne-a atras atenția, este Toshiba Mirai RAS-16BKV-E, un model ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 3245 lei(verifică preț actualizat). Prețul poate părea ușor piperat, însă vorbim de unul dintre liderii de piață în acest domeniu și de o capacitate destul de generoasă a aparatului.

Din punct de vedere al designului, vorbim de o construcție modernă, ce se va încadra cu ușurință în locuința utilizatorului. Unitatea internă este complet albă și are dimensiunile de 798 x 230 x 293 mm, putând fi montat chiar și pe un perete ceva mai îngust. Vine la pachet cu o telecomandă cu display, ce are un meniu ușor de folosit odată ce te-ai acomodat cu el.

Poze cu Toshiba Mirai RAS-16BKV-E

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor, caselor de vacanță sau camerelor de hotel. Modelul Toshiba are o capacitate de 16000 BTU, fiind potrivit pentru a face față suprafețelor cuprinse între 35 și 47 mp. Avem 15695 BTU pentru răcire și 18425 BTU pentru încălzire.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+++ pentru încălzire, având un consum mai mic cu aproximativ 30% față de modelele convenționale din clasa A.

Unitatea interioară este doptată cu mai multe filtre(Hepa, filtru catalizator, Anti Praf, Anti-alergic), ce au rolul de a ține praful, alergenii și bacteriile la distanță.

Ventilatorul are 6 trepte de funcționare, astfel încât să poți direcționa fluxul aerului astfel încât să nu îi afecteze pe cei din încăpere.

Cât despre funcții, AC-ul vine echipat cu o gamă bogată de de opțiuni, astfel încât să îi mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși. Dintre toate, cele mai interesante par a fi:

– funcția Sleep, ce îți permite să folosești AC-ul în timp ce dormi, fără a scoate zgomote deranjante.

– Auto Clean, pentru întreținerea AC-ului

– Auto-diagnoză, afișează un cod de eroare în cazul în care apare o anumită problemă, ajutând utilizatorul să identifice mai ușor despre ce este vorba

– Timer-ul, ce îți permite să programezi funcționarea aparatului

Singurul minus pe care eu îl găsesc la acest AC, este lipsa Wi-Fi-ului și sinceră să fiu nu înțeleg de ce nu au introdus și această opțiune.

Vorbim de un model silențios, ce atinge numai 43 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă. Deci nu deranjează atunci când este pus în funcțiune.

Aparatul de aer condiționat Toshiba nu include nici kitul, nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • inverter
  • silențios

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.4
Eficiență răcire/încălzire - 9.7
Nivel de zgomot - 9.7

9.6

O alegere profesională

Toshiba Mirai RAS-16BKV-E este un aparat de aer condiționat din gama profesională, ce are o capacitate de 16000 BTU, fiind potrivit pentru o suprafață de 35 - 47 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat