Toshiba Mirai RAS-13BKV-E – un model din gama profesională

Ultimii ani ne-au demonstrat că pe timp de vară temperaturile pot urca extrem de mult în termometre, uneori chiar amenințându-ne sănătatea, nu doar confortul fizic. Așa că, cel mai indicat ar fi să ne facem lecțiile anul acesta și să nu ne mai lăsăm surprinși de caniculă, ca în anii trecuți. Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este unul dintre aparatele de aer condiționat profesionale, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat), un preț decent, având în vedere că discutăm despre unul dintre liderii de piață în domeniu.

Aparatul de aer condiționat are un design modern, elegant, ce îl ajută să se integreze cu ușurință în orice decor. Unitatea internă nu ocupă mult spațiu, are dimensiunile de 798 x 230 x 293 mm și cântărește doar 9 kg. Vine la pachet cu o telecomandă cu display, cu al cărei meniu te vei acomoda rapid.

Poze cu Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor, dar și hotelurilor sau pensiunilor. Are o capacitate de 13000 BTU, fiind potrivit pentru camerele cu suprafață mare(27 – 38mp), precum livingul.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru încălzire și A+ pentru răcire, având un consum redus cu aproximativ 20% față de un AC convențional din clasa A. Este prevăzut cu tehnologia Inverter, cu un compresor ce ajută la reducerea consumului de energie, dar și la o funcționare mai silențioasă.

Modelul Tochiba este dotat cu mai multe filtre: Hepa, catalizator, Anti Praf și Anti-alergic, ce au rolul de a menține bacteriile și praful la distanță. Ventilarea se face în 6 trepte, astfel încât fluxul de aer să nu-i deranjeze pe cei din încăpere.

Cât despre funcții, ei bine modelul vine echipat cu o gamă extrem de bogată de opțiuni:

– Sleep – ideală pentru ca aparatul să funcționeze pe timpul nopții, fără a deranja câtuși de puțin

– Auto Clean – funcția ce are grijă de buna întreținere a aparatului

– Mod Eco – funcția care reduce consumul de energie destul de mult

– Purificare aer – cu toții ne dorim să respirăm un aer cât mai curat… acum se poate)

– Dezumidificare – reglează nivelul umidității și ține la distanță mucegaiul

– Timer cu 4 programe pe zi și 7 programe pe săptămână. Adică poți programa aparatul de aer condiționat să pornească și să se stingă când îți dorești tu.

Vorbim de un model super silențios, ce atinge doar 41 dB, un zgomot similar cu cel dintr-o bibliotecă. Practic, nici nu prea îi vei simți prezența.

Aparatul de aer condiționat Toshiba nu vine la pachet cu kitul de instalare și nu include nici serviciul de instalare, dar le poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A+
  • inverter
  • silențios
  • filtru Hepa

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.5
Eficiență răcire/încălzire - 9.4
Nivel de zgomot - 9.1

9.3

O alegere inspirată

Toshiba Mirai RAS-13BKV-E este un aparat de aer condiționat din gama profesională, ce are o capacitate de 13000 BTU, numai bună pentru un living.

Vezi în magazin
User Rating: 4.78 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat