Toshiba C55-A-1PX – performanță și fiabilitate la un preț decent

Toshiba este unul dintre producătorii de laptopuri cu notorietate în acest domeniu. Din punctul meu de vedere conferă încredere utilizatorului tocmai prin faptul că fiabilitatea și durabilitatea sunt caracteristici primordiale în ceea ce privește categoria de laptopuri. Iar astăzi vom discuta despre un model cu caracteristici interesante, Toshiba C55-A-1PX, ce vine la un preț de aproximativ 2650  lei (verifică preț actualizat), un preț bun pentru caracteristici extraordinare.

Ceea ce întodeauna m-a atras la laptopurile Toshiba este designul oarecum simplist, ce sugerează bun gust, eleganță și rafinament. Se poate observa cu ochiul liber că vorbim de un laptop bine închegat, cu finisaje bine realizate, ce asigură confort în tastare, spun asta datorită tastaturii chiclet de care dispune, tastatură ce este aerisită și silențioasă. Include chiar și blocul numeric, ce cu siguranță își va dovedi utilitatea pentru cei ce folosesc aplicațiile office.

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-1PX

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba C55-A-1PX are la interior o motorizare Intel Core i5, ce face parte din ultima generație de procesoare, Haswell, un model 4200M, realizat pe arhitectura de 22 nm, ce funcționează la o frecvență de 2,5 GHz. În cazul în care vă doriți o frecvență mai mare, ei bine prin Turbo Boost poate ajunge la 3,1 GHz.

Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce 710M de 2 GB, ce recomandă utilizarea laptopului nu numai pentru aplicații office și multimedia, ci promite o experiență plăcută și în cazul în care vă decideți să testați jocuri de ultimă generație.

Atât memoria RAM, cât și capacitatea de stocare a datelor sunt destul de generoare, prima oferă 8 GB DDR3(dar aveți posibilitatea să optați pentru un upgrade de până la 16 GB), iar hard disk-ul este de 1 TB, mai mult decât suficient pentru poze, filmulețe, etc(chiar și aici există o a doua variantă în cazul în care să presupunem că ar fi insuficient spațiu, și anume stocarea in cloud).

Display-ul este unul clasic, cu diagonală de 15,6 inch și o rezoluție de 1366 x 768. Pe partea de conectivitate, Toshiba C55-A-1PX asigură necesarul oricărui utilizator, adică dispune de: HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, microfon și cameră WEB pentru ca discuțiile cu cei dragi să fie mai plăcute, bluetooth, cititor de carduri și DVD RW. În ceea ce privește sunetul, laptopul încorporează două difuzoare stereo Realtek ce folosesc tehnologia DTS Sound, pentru a vă bucura de claritate și profunzime atunci când ascultați muzică sau urmăriți un film.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată,
  • hard disk de 1 TB,

Contra:

  • camera WEB este cam slabă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Toshiba C55-A-1PX este un laptop cu specificații extraordinare, ce se bucură de un preț avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.