TEKA DW1 605 FI – mașina de spălat vase A++

TEKA DW1 605 FI este o mașină de spălat vase care îți oferă un randament foarte bun datorită faptului că îmbină o capacitate mare de spălare cu un consum redus de resurse și 5 nivele de temperatură. Eficiența este astfel foarte mare. Mașina de spălat vase poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 1749 lei (verifică preț actualizat ). Punctele sale forte principale sunt capacitatea mare de spălare care o face potrivită pentru utilizarea largă de domiciliu sau profesională și consumul foarte redus de energie. Ceva mai slab este aspectul programelor de spălare, dar ai la dispoziție seria minimală necesară pentru a rezolva problema curățării vaselor. Modelul TEKA este o mașină care nu strălucește în dotări, dar care își face foarte bine treaba și te scapă de o problemă în bucătărie.

Modelul are un design modern. La o primă vedere se observă că panoul de control este poziționat pe muchia superioară a ușii, oferind o vizibilitate bună și un acces ușor. Controlul este electronic și se realizează ușor datorită numărului redus de butoane, prezenței pictogramelor și afișajului LED. Ușa este prevăzută cu un mâner bine evidențiat din inox. Carcasa este albă în totalitate, în timp ce panoul de control este disponibil pe negru. Dimensiunile sunt de 820-870 x 560 x 595 mm.

 

Poze cu mașina de spălat vase

TEKA DW1 605 FI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Interiorul este prevăzut cu două coșuri din sârmă. Cuva este alcătuită din inox.

Capacitatea de spălare este de 12 seturi, fiind potrivită pentru familii numeroase, petreceri sau chiar și restaurante mici. Randamentul este unul foarte bun, fiind necesară derularea unui număr mai mic de cicluri de spălare.

Că tot veni vorba de spălare, pentru aceasta ai la dispoziție 6 programe. Programele sunt potrivite pentru orice tip de vase, fiind distribuite în funcție de gradul de murdărie al acestora. Există astfel programe pentru vase foarte murdare, vase cu un grad mediu de murdărie sau vase care necesită un proces mai simplu de curățare. Există și un compartiment special pentru tacâmuri.

Sunt disponibile 5 nivele de temperatură, respectiv 40, 50, 55, 60 și 65 de grade.

Ai la dispoziție printre altele și un program de încărcare la jumătate. Acesta este potrivit pentru momentele în care ai o cantitate mică de vase pentru spălat, dar ai nevoie de acestea în timp util. Programul adaptează resursele la cantitatea de vase, fără a se face risipă de apă sau curent.

Este disponibil un indicator pentru nivelul agentului de dedurizare. Există și posibilitatea programării întârziate, fiind posibilă setarea unei ore ulterioare la care să pornească programul de spălare dorit. Este de apreciat și existența sistemului Aquastop de protecție împotriva inundațiilor.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, având un consum foarte redus de curent electric. Consumul pentru un ciclu de spălare este de 1.02 kwh, iar cel anual este de 258 kwh. Consumul de apă este de 12 litri, respectiv 3080 de litri. Eficiența la uscare este de clasă A, așa că vasele sunt deja pregătite pentru servire atunci când le scoți din mașină. Aparatul este silențios, având un nivel de zgomot de 49 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • silențioasă,
  • programare întârziată,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.8
Design - 8.6
Performanțe - 8.8

8.7

O alegere eficientă

TEKA DW1 605 FI este o mașină de spălat vase complet încorporabilă, extrem de eficentă, ce se va potrivi unei bucătării moderne.

Vezi detalii
User Rating: 2.9 ( 19 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.