Tassimo Charmy TAS5546EE – savurează o cafea cu gust intens

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te trezești cu gândul la aroma unei cafele gustoase? Nu doar că îți conferă energia pentru o zi întreagă de lucru, ci reprezintă și acea plăcere dinaintea unei zile aglomerate, imboldul ce te va face să fii concentrat și atent în tot ceea ce faci. Iar acest imbold ți-l va da espressorul automat Tassimo Charmy TAS5546EE, ce poate fi achiziționat cu suma de 350 lei (verifică preț actualizat), deloc mare, dacă ne gândim câte tipuri pe bază de cafea oferă.

Din punct de vedere al designului, producătorul german impresionează ca de fiecare dată prin atenția pe care o acordă fiecărui produs realizat, iar în cazul de față nu se dezice. Espressorul are un aspect vesel, pe o nuanță de roșu, astfel că va fi punctul de atracție din orice bucătărie. Nu cântărește decât 3,28 kg, ceea ce înseamnă că nu vă va ocupa prea mult spațiu din bucătărie. Doar că veți fi nevoiți să îl așezați undeva aproape de o priză fiindcă nu are decât 1 m cablul de alimentare.

Poze cu espressorul automat Tassimo Charmy TAS5546EE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Espressorul Bosch are o putere de 1300W și o presiune de 3,3 bar, ceva mai mult decât întâlnim la acest gen de espressoare de regulă, ceea ce înseamnă că are puterea de a scoate toată aroma din capsulă.

Espressorul este automat și funcționează cu T DISCU-uri sau capsule mai exact și reușește să ofere utilizatorului o gamă destul de bogată de băuturi calde: cafea, caffe crema, caffe lungo, caffelatte, cappuccino, chocochino, ciocolată caldă, espressor, espresso intenso, lapte cald, latte macchiato, ceai. Prin urmare nu vă rămâne decât să vă invitați prietenii acasă și îi veți putea servi cu orice tip de băutură.

Rezervorul este detașabil și are o capacitate de 1,4 L, suficient cât să preparați câteva cafele fără să fiți nevoiți să îl umpleți din nou. Din păcate nu puteți prepara mai multe băuturi simultan, și asta pentru că trebuie folosit o capsulă pentru o băutură, prin urmare nu puteți prepara 2 băuturi simultan.

Este un aparat ușor de folosit și ușor de întreținut. Are un sistem de decalcifiere și un sistem anticalcar, ce vă avertizează atunci când espressorul are nevoie să fie curățat. Băutura se prepară destul de ușor, cu doar o atingere de buton, aparatul Tassimo poate citi codul de bare de pe T DISC grație tehnologiei Intellibrew, în felul acesta espressorul va ști toate informațiile cu privire la cantitatea de apă necesară, timpul de fierbere și temperatura de care este nevoie pentru o băutură savuroasă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • ușor de folosit,
  • ușor de întreținut,
  • pregătește mai multe tipuri de cafea,
  • are funcție de autocurățare

Contra:

  • capsulele sunt cam scumpe

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Ușurință în utilizare

Când plăcerea ta este cafeaua, atunci nu se poate să îți lipsească din casă espressorul Tassimo Charmy TAS5546EE. Cu siguranță o dată testată cafeaua nu vă veți mai lipsi de acest aparat.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.