Star-Light ACM-18WIFI – un aparat de aer condiționat ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.9
Nivel de zgomot - 8.6

8.9

O alegere accesibilă

Star-LightACM-18WIFI este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 18000 BTU, potrivit pentru a asigura confortul pe o suprafață destul de generoasă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.4 ( 2 votes)

Aparatele de aer condiționat nu mai sunt un lux în prezent, ci mai degrabă o necesitate. Verile tot mai toride ne forțează să ne orientăm către unul dintre sutele de modele existente pe piață. Și pentru că nu toată lumea își permite să investească zeci de mii de lei într-un sistem de climatizare, eMAG ne propune o variantă extrem de accesibilă, și anume modelul Star-LightACM-18WIFI, ce poate fi găsit la prețul de aproximativ 3099 lei(verifică preț actualizat). Bineînțeles există și posibilitatea achiziționării în rate lunare de 151 lei.

Star-Light este o marcă eMAG, ce se adresează utilizatorilor cu bugete mici și medii. Aparatul de aer condiționat este un model destul de elegant, cu o unitate interioară albă, clasică, ce se va camufla destul de bine pe un perete alb, nu neapărat foarte lat. Dimensiunile unității interioare sunt de 810 x 190 x 298 mm. Carcasa ascunde un display LED, ce indică temperatura din interiorul camerei. Acesta este vizibil doar în momentul în care aparatul este pornit. Nu vei mai fi nevoit să cauți tot timpul telecomanda pentru a ști câte grade sunt în încăpere.

Poze cu Star-LightACM-18WIFI

Star-LightACM-18WIFI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a aparatului de aer condiționat este de 18000 BTU, ceea ce înseamnă că acesta este potrivit pentru a face față unei suprafețe de maxim 50 mp pentru uz casnic și 40 mp pentru birou.

Se înscrie în clasa de energie A++ pentru răcire, cu un consum de 2380 W și A+ pentru încălzire, cu un consum de 2430 W. Știu, consumul nu pare deloc mic la prima vedere, dar având în vedere că discutăm despre un aparat de aer condiționat potrivit pentru o suprafață generoasă, nu aș putea spune că mă surprinde prea tare acest aspect.

Are filtre lavabile, ceea ce înseamnă că pe timpul verii va trebui să le speli cel puțin o dată pe lună pentru a-și păstra eficiența. În ceea ce privește gama de funcții, aparatul Star-Light vine dotat cu o gamă destul de generoasă:

1. Funcția de Dezumidificare – reglează nivelul de umiditate din cameră, ce ar putea afecta confortul celor aflați în cameră

2. Funcția Sleep/Night mode – este potrivită pentru nopțile cu temperaturi amețitoare. Este una dintre cele mai economice funcții. Aceasta are grijă ca nopțile de vară să fie cât mai odihnitoare.

3. Funcția Jet – este cea mai rapidă metodă de a schimba brusc temperatura în cameră. Atenție încă, este și funcția ce reușește să mărească considerabil consumul de energie.

4. Timer – permite programarea orei la care sistemul de climatizare să pornească sau să se oprească

5. Auto Restart – este funcția ce permite reluarea funcțiilor odată cu realimentarea cu energie a aparatului de aer condiționat

6. Autodiagnosticare – te ajută să identifici cu ușurință o posibilă problemă din timp, afișând eroarea respectivă

7. Funcție detectare pierdere agent frigorific – este funcția care te ajută să identifici eventuale scăpări de agent frigorific, înainte de a chema o echipe autorizată pentru verificare

Interesant de remarcat este și faptul că modelul vine echipat cu WiFi, iar asta îți permite să pornești sau să oprești aparatul de la distanță, folosindu-te de smartphone. Cum ar fi ca într-o zi toridă de vară să setezi temperatura dorită în locuință încă de când ești la birou? CU toții ne dorim să ajungem acasă într-o locuință răcoroasă și primitoare.

AC-ul este destul de silențios, atinge numai 57 dB, producând un zgomot similar unei conversații de fundal dintr-o cafenea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LED,
  • preț accesibil,
  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++
  • silențios

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să consume mai puțin

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat