Star-Light WMM-508AP – una din cele mai ieftine mașini de spălat

Star-Light WMM-508AP este o mașină de spălat rufe potrivită pentru un buget modest. Dar cu toate acestea vorbim de un model eficient, pe care îl poți găsi în oferta magazinului eMAG la prețul de 899 lei (verifică preț actualizat ). Este una din cele mai ieftine modele de pe piață în momentul de față. Așa că dacă ești în căutarea unei mașini de spălat și nu ai prea mari pretenții, s-ar putea că modelul Star-Light să te cucerească.

Din punct de vedere al designului, mașina de spălat afișează un aspect simplist, dar plăcut. Este complet albă, astfel că se va încadra în orice tip de decor ai alege. Fiind Slim, o poți monta atât în bucătărie, sub blet, cât și pe un hol micuț. Nu ți-aș recomanda să o montezi în baie. Datorită aburului s-ar putea deteriora destul de repede. Oricum, nu ocupă mult spațiu, așa că sunt convinsă că îi vei găsi cu ușurință un colțișor în care să o montezi.

În partea superioară modelul este accesorizat cu butonul On/Off, câteva butoane ce te ajută să setezi temperatura, viteza de rotație și evident selectorul de programe în centru.

Poze cu Star-Light WMM-508AP

Star-Light WMM-508AP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Mașina de spălat rufe are o capacitate de încărcare de 5 kg, ceea ce o face să fie potrivită pentru familiile mai puțin numeroase sau pentru cuplurile la început de drum. Are o viteză de rotație maximă de 800 rmp.

Pentru cei mai pretențioși, sunt convinsă că poate părea puțin, având în vedere că există și modele cu o viteză de rotație dublă, dar având în vedere prețul acestui model, nu sunt deloc surprinsă. Totuși viteza de stoarcere este una bună, iar la nevoie poți opta pentru o stoarcere extra.

Modelul Star-Light se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum cu aproximativ 10% mai mic față de o mașină din clasa A, iar consumul mediu anual de apă ajunge la 8250 l.

Are 8 programe de spălare, în principiu pe cele de bază: bumbac, lână, sintetice, delicate, autocurățare, prespălare, extra-clătire și stoarcere rapidă.

Nivelul de zgomot atinge 58 dB în timpul spălării și 74 dB în timpul stoarcerii, ceea ce înseamnă că își face simțită prezența pe durata centrifugării, însă nu foarte deranjant.

Per total mașina de spălat face treabă bună, iar rufele tale vor arăra impecabil.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț mic,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • Slim,

Contra:

  • viteza de rotație este destul de mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8
Performanțe - 7.4

8.1

O alegere accesibilă

Star-Light WMM-508AP este una din cele mai ieftine mașini de spălat rufe, este Slim și se potrivește unei familii mai puțin numeroase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.