Star-Light WML-610APP – o mașină de spălat ieftină și eficientă

Ești în căutarea unei mașini de spălat ieftină, dar eficientă? În cazul acesta ar fi bine să îți arunci un ochi peste modelul Star-Light WML-610APP. Poate fi găsită în oferta magazinului eMAG și are un preț de aproximativ 1149 lei (verifică preț actualizat )sau chiar mai mic dacă o prinzi în oferta cu reduceri. Bineînțeles că o poți achiziționa și în rate lunare de 58 lei în cazul în care nu ți-o permiți.

Are un design plăcut, simpluț, dar de bun gust. Este complet albă, accesorizată în partea superioară cu un panou de control aerisit, ce include un display LCD, cu câțiva indicatori, dar și câteva butoane ajutătoare, în centru are un selector de programe, iar în stânga se află casetuța pentru detergent.

În cazul în care nu știai, îți voi spune că Star-Light este un brand eMAG, lansat în 2015 și se adresează celor cu un buget nu mic și mediu.

Poze cu Star-Light WML-610APP

Star-Light WML-610APP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat este un model cu încărcare frontală, ce atinge o viteză de centrifugare de 1000 rpm și are o capacitate de încărcare de 6 kg. Specificațiile sunt potrivite pentru familiile cu 2-4 membri, dar cu siguranță fac față și familiilor mai numeroase ce nu își permit o mașină de spălat cu o capacitate mai mare. Diferența ar fi că acest model va rula mai multe cicluri de spălare.

Se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, ceea ce înseamnă că are un consum cu 20% mai mic față de un model standard ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A. Consumul anual de apă ajunge la 9900 l/an, un consum rezonabil, din punctul meu de vedere.

Dispune de 15 programe de spălare, ce au grijă ca orice tip de material să fie spălat corespunzător. În felul acesta te asiguri că durata de viață a hainelor tale va fi mai mare.

În ceea ce privește funcțiile, modelul Star-Light vine echipat cu funcția de programare întârziată, pentru ca tu să alegi ora la care dorești să începă spălarea rufelor, sistemul de detectare spumă, plus alte funcții.

Nivelul de zgomot ajunge la 58 dB în timpul spălării și la 77 dB în timpul centrifugării, ceea ce înseamnă că mașina de spălat își face simțită prezența pe durata stoarcerii, însă nu într-un mod foarte deranjant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,

Contra:

  • viteza de stoarcere este de doar 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.4
Design - 8.3
Performanțe - 8.3

8.3

O alegere eficientă

Star-Light WML-610APP este o mașină de spălat rufe potrivită pentru familiile mai puțin numeroase, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A++.

Vezi detalii
User Rating: 3 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.