Star-Light WMD-712AP – mai mult timp pentru voi

Dintre toate muncile care le presupune traiul de zi cu zi, cel mai dificil şi cel care poate cauza cele mai multe neplăceri atât datorită timpului pe care îl necesită, cât şi a efortului depus este spălatul rufelor. Acest lucru este un adevărat coşmar dacă tocmai ți s-a stricat maşina de spălat rufe sau dacă cea pe care o ai este una veche şi funcţionează cu probleme sau nu îți asigură haine curate şi bine stoarse. Soluţia pentru a scăpa de acest inconvenient este dată de posibilitatea utilizării modelului de maşină de spălat rufe Star-Light WMD-712AP. Toate caracteristicile prezentate mai sus sunt elementele care, pe lângă preţul destul de bun de aproximativ 1249 lei(verifică preț actualizat), recomandă achiziţia, dar mai ales utilizarea acestui model de maşină de spălat rufe.

Acest model de maşină de spălat rufe este unul care, la prima vedere, pare clasic datorită formei şi a nuanţei albe, dar, dacă vei privi cu o atenţie mai mare, vei observa că dispune şi de anumite caracteristici moderne. Prima caracteristică modernă este dată de prezenţa unui panou de afişaj LCD dispus în partea dreaptă şi care permite controlul foarte eficient al funcţionării maşinii, însă în acelaşi timp permite şi setarea unor opţiuni de spălare speciale. În stânga acestui afişaj se află celălalt element de control al funcţionării şi anume butonul rotativ pentru a selecta programul pe care îl dorești pentru a-ți spăla rufele.

Poze cu mașina de spălat rufe

Star-Light WMD-712AP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Printre elementele care ţin de aspect, dar în acelaşi timp ţin şi de montarea efectivă a maşinii de spălat rufe în locuinţa ta, avem în primul rând dimensiunea de 84.5 x 59.7 x 52.7 .

Prima caracteristică privind avantajul funcţionării este dată de capacitatea de spălare a maşinii, de 7 kg, ceea ce o recomandă atât familiilor mai numeroase, cât şi celor care desfăşoară anumite activităţi şi au o cantitate mai mare de rufe de spălat. Pe lângă capacitatea de încărcare destul de avantajoasă, mai avem avantaje şi legate de consum, dar şi de procesul de spălare efectiv. Printre programele de spălare de care dispune această maşină avem la dispoziţie 15 programe printre care se numara cele clasice pentru bumbac, lână, sintetice sau delicate.

Avantajul major pe care îl găsim în cadrul acestor programe este dat de prezenţa unui program special pentru sport, un program special pentru familiile cu copii şi care ajută la protejarea pielii acestora, dar mai ales de prezenţa unui program de spălat rapid de 15 minute care asigură rezultate deosebite într-un timp foarte scurt.

Trecând de la aceste programe la structura internă şi la grija pe care aceasta o acordă rufelor, avem prezenţa materialului de polipropilenă în ceea ce priveşte cuva şi a inoxului în ceea ce priveşte tamburul. Pe lângă aceste caracteristici, vei mai beneficia şi de un consum de resurse destul de bun dacă privim partea cantităţii de rufe pe care le spală, iar aici vom avea un consum de 10337 l pentru apă şi de un consum de energie specific clasei de eficiență A+.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • prezența unui ecran LCD
  • număr mare de programe
  • viteză mare de centrifugare
  • posibilitatea de programare întârziată
  • clasa A+ în ceea ce privește eficiența energetică

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.6
Design - 8.7
Performanțe - 8.7

8.7

O alegere accesibilă

Star-Light WMD-712AP este o mașină de spălat rufe potrivită pentru o familie numeroasă, ce se încadrează în clasa de eficiență energetică A+.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.