Star-Light WM-510AP – o mașină de spălat ieftină

Cu toții ne dorim să eficientizăm timpul nostru cât mai mult posibil, însă nu întotdeauna ne permitem să investim în electrocasnice care să ne ajute să terminăm mai repede treaba prin gospodărie. Însă zilele trecute mi-a atras atenția o mașină de spălat rufe cu un preț irezistibil. Este vorba despre modelul Star-Light WM-510AP cu un preț aproximativ 899 lei(verifică preț actualizat), un preț mai mult decât accesibil. Cu puțin noroc o poți achiziționa chiar și cu un preț mai mic atunci când este la reducere. E drept nu are cele mai interesante funcții sau cele mai bune dotări, dar pentru un astfel de preț, eu consider că mașina de spălat este binevenită în gospodăria celui ce are un buget restrâns.

Din punct de vedere al designului, producătorul merge pe simplitate și nu dă greș, modelul este complet alb, iar în partea de sus vine accesorizată cu panoul de control ce pare destul de aerisit. În dreapta are 3 butoane, în centru selectorul de grade și selectorul de programe de spălare, iar în stânga este sertarul de detergent.

Poze cu mașina de spălat rufe

Star-Light WM-510AP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul Star-Light este o mașină de spălat cu încărcare frontală, ce are o capacitate de încărcare de 5 kg și o viteză de rotație de 1000 rpm. Știu vei spune că este cam puțin, mai ales că pe piață mașinile de spălat se întrec în a oferi o viteză de rotație mai mare sau o capacitate de încărcare mai mare. Ei bine prețul imbatabil al modelului Star-Light, face ca specificațiile ei să fie ceva mai ”cuminți”.

Mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, ceea ce înseamnă un consum decent, prin urmare și o factură mică.

Numără 12 programe de spălare, suficiente încât să acopere cam orice tip de țesătură. În timpul spălării țesăturile vor fi protejate , indiferent că discutăm de lână, bumbac, in sau materiale sintetice.

Nu este nici prea zgomotoasă, mai precis atinge un nivel de zgomot de 58 dB în timpul spălării și 77 dB în timpul centrifugării, când își face simțită prezența cel mai bine.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț mic,
  • 12 programe de spălare,
  • clasa de eficiență energetică A+

Contra:

  • capacitate de încărcare de 5 kg
  • doar 1000 rpm

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.2
Design - 8.2
Performanțe - 8

8.1

O alegere accesibilă

Star-Light WM-510AP este o mașină de spălat rufe potrivită pentru un buget mic, ce are grijă să îți lase rufele impecabile după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.