Star-Light DWV-106WH – o mașină de spălat vase accesibilă

Star-Light DWV-106WH este o mașină de spălat vase, ce are toate atuurile pentru ca tu să economisești timp, energie și bani. De ce spun asta? Ei bine modelul despre care vom dispcuta astăzi se va dovedi un aliat de nădejde de fiecare dată când gătești sau după fiecare masă servită, când pur și simplu nu îți mai arde să speli vasele. Mașina de spălat vase face asta pentru tine, în timp ce tu fie te odihnești, fie alegi să petreci timpul în compania celor dragi sau răsfoind o carte. Plus de alta, are un preț extrem de avantajos, de aproximativ 1099 lei(verifică preț actualizat), aspect ce te va convinge să o aciziționezi și să o pui la treabă în fiecare zi.

De acum gătitul va fi o plăcere. De ce să pierzi timp și energie inutil, când poți profita doar de partea plăcută a gătitului? Din punct de vedere estetic, modelul nu impresionează în mod deosebit. Este o mașină de spălat vase albă, cu un design simplist, ce își va găsi destul de ușor un loc în bucătăria ta. În partea superioară, este accesorizată de un panou de control dotat cu butoane și un selector de programe, dar și cu indicatoare LED. Dimensiunile sale sunt de 84,5 x 45 x 59,8 cm și cântărește 40 kg, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu un model potrivit pentru spații mici și înguste.

Poze cu Star-Light DWV-106WH

Star-Light DWV-106WH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Deși avem de-a face cu un model de dimensiuni mici, acesta este destul de încăpător, având capacitatea de a spăla 10 seturi de vase, într-un ciclu de spălare. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 0,83 kW/ciclu de spălare și 237 kW anual.

În ceea ce privește clasa de eficiență la spălare și eficiență la uscare, mașina se încadrează în clasa A, cu un consum de apă de 13 l/ciclu. Practic, spală o cantitate însemnată de vase, cu mult mai puțină apă decât în cazul în care le-ai spăla manual.

Mașina de spălat vase Sharp este dotată cu 6 programe de spălare, potrivite pentru fiecare tip de murdărie și oferă posibilitatea încărcării la jumate(ideală în cazul în care nu ai foarte multe vase de spălat). Mașina vine echipată cu un dozator automat de detergent, în care poți introduce o capsulă de finish, astfel încât vasele spălate să arate impecabil.

Nu este nici zgomotoasă, atinge numai 52 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează atunci când este pusă la treabă. De acum bucătăria va arăta impecabil, iar vasele vor străluci de curățenie.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 10 seturi,
  • Preț daccesibil

Contra:

  • Designul putea fi mai interesant

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 8.9
Design - 8.3
Performanțe - 8.1

8.4

O alegere inspirată

Star-Light DWV-106WH este o mașină de spălat vase cu un preț mic, ce se va dovedi un aliat de nădejde pentru orice tip de utilizator.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.