Star-Light DWV-106SI – pentru cei ce s-au săturat de spălat vasele manual

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință de utilizare - 8.4
Design - 8.4
Eficiență energetică - 8.3

8.4

O alegere atractivă

Star-Light DWV-106SI este o mașină de spălat vase ce are un consum mic, potrivită pentru cei ce s-au săturat de spălat vase.

Vezi în magazin
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Nu cunosc nici măcar o persoană care să fie înnebunită după spălat vasele, așa că propun să facem un upgrade de la spălatul manual la cel automat. Și nu ai nevoie de o mașină de spălat vase scumpă, care să facă treabă bună. Star-Light DWV-106SI ar putea fi perfectă pentru bucătăria ta. Este suficient de încăpătoare încât să spele o cantitate generoasă de vase, prin urmare oricât de mult ai găti, nu te speria, nu vei fi nevoit să speli nici măcar o lingură. Aceasta poate fi găsită în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat), un preț ce poate scădea cu câteva sute de lei, în cazul în care este inclusă în promoția săptămânală.

Este semi-încorporabilă și se încadrează perfect atât într-o bucătărie modernă, cât și într-una clasică. Probabil te întrebi care este diferența între cea încorporabilă și cea semi-încorporabilă. Ambele vor fi incluse în mobilierul de bucătărie. Diferența este că cea semi-încorporabilă își păstrează panoul de comandă la vedere. Acum, că am ajuns aici, trebuie să știi că modelul Star-Light vine cu un afișaj de tip LED, și câteva butoane de comandă, ce par ușor de utilizat. Nu trebuie să fii expert pentru a o folosi. Deci, dacă vrei să scapi o bunică de spălat vasele, cu siguranță un astfel de cadou, o va bucura. Nu necesită mult spațiu, dimensiunile sale sunt de doar 81,5 x 45 x 57 cm, astfel că îi vei găsi un loc cu ușurință în bucătărie.

Poze cu Star-Light DWV-106SI

Star-Light DWV-106FI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are o capacitate de 10 seturi de vase, pe care le vei distribui în cele două coșuri din interior. Unul dintre coșuri este reglabil pe înălțime, pentru a spăla chiar și vasele mai voluminoase. În cazul în care nu știi ce presupune un set de vase, ei bine, acesta include: o farfurie adâncă, una întinsă, una pentru desert, un pahar, o cană și un set de tacâmuri.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum energetic de 0,83 kW/ciclu de spălare. Dacă 1 kW costă 0,5390 lei, asta presupune că vei spăla o cantitate destul de mare de vase, cu un cost sub 50 de bani. Și în cazul în care te întrebi care este consumul de apă, ei bine acesta ajunge la 13 l/program. Nici aici nu am nimic de comentat. Sunt convinsă că la o spălare manuală se consumă mult mai multă apă.

Gama programelor este suficient de generoasă încât să îți permită atât spălarea vaselor foarte murdare, cât și cea a vaselor delicate.

Nu deranjează absolut deloc atunci când este pusă la treabă. Atinge numai 57 dB, producând un zgomot similar unei discuții de fundal dintr-un restaurant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+
  • Silențioasă
  • Consumul de apă este mic,
  • Consum mic de energie,
  • Preț avantajos

Contra:

  • Panoul de comandă nu este deloc atractiv

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.