Star-Light ACMP-12A – un aparat de aer condiționat portabil și ieftin

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 7.9
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8.1

8

O alegere inspirată

Star-Light ACMP-12A este un aparat de aer condiționat portabil, potrivit pentru cei ce intenționează să își schimbe locuința sau pentru cei ce au închiriat un birou poate.

Vezi în magazin
User Rating: 3.43 ( 8 votes)

De multe ori alegerea aparatului de aer condiționat se poate dovedi destul de dificilă și costisitoare, mai ales dacă ai mai multe camere în care ar trebui să montezi un sistem de climatizare, pentru a-ți asigura confortul necesar. Din punctul meu de vedere o soluție ieftină și eficientă se poate dovedi aparatul de aer condiționat portabil, iar modelul Star-Light ACMP-12A poate fi alegerea potrivită. Îl poți găsi în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 1599 lei(verifică preț actualizat) sau îl poți achiziționa în rate lunare de 79 lei.

De ce să alegi un aparat de aer portabil? Ei bine aceasta reprezintă o variantă versatilă, ce îți permite să asiguri temperatura dorită în orice cameră dorești. Desigur vorbim o suprafață compatibilă cu capacitatea aparatului de aer condiționat. Cert este că fiind vorba de un model portabil, îl poți muta cu ușurință dintr-o cameră în alta. De exemplu, dacă îți dorești ca în living să fie o anumită temperatură, iar după o perioadă te muți în dormitor și îți dorești același confort, aparatul de aer condiționat poate fi mutat și pus în funcțiune fără nici o problemă. Cu atât mai util se poate dovedi în cazul în care stai cu chirie de pildă.

Din punct de vedere al designului, aparatul se aseamănă cu o valiză, cu dimensiunile de 460 x 370 x 780 mm. Modelul este disponibil pe o nuanță de alb, accesorizată cu mici detalii argintii, dar și cu un panou de control bine pus la punct. Nu pare deloc dificil de utilizat, acesta dispune și de un display de tip LCD, ce indică temperatura din cameră. Cântărește 32,5 kg și are dimensiunile de 460 x 370 x 780 mm.

Poze cu Star-Light ACMP-12A

Star-Light ACMP-12A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea aparatul de aer condiționat este de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a face față unei suprafețe de maxim 35 mp în cazul unei locuințe sau 30 mp în cazul unui birou. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 1350 W. Vine la pachet cu o telecomandă pentru a putea controla cu ușurință temperatura din cameră, fără să fii nevoit să te deplasezi până la el. Are un filtru lavabil, ușor de scos și totodată ușor de întreținut. Important este ca acesta să fie spălat cam o dată la 2-3 săptămâni în perioada de vară, astfel încât să își păstreze eficiența pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp.

Ca și funcții, sistemul de climatizare portabil vine echipat cam cu aceeași gamă uzuală ca și un sistem de climatizare fix: dezumidificare(funcția ce menține umiditatea din cameră în parametri normali, astfel încât mucegaiul este ținut la distanță), sleep/night mode(pentru ca nopțile să fie cât mai odihnitoare, chiar și atunci când temperaturile exterioare ating cote alarmante), funcția Jet sau Turbo(este funcția ce te ajută să ajungi în cel mai scurt timp la temperatura dorită).

În cazul unui aparat de aer condiționat portabil este bine de știut că nu ai nevoie de o echipă specializată care să se ocupe de montare, ci este nevoie doar de o fereastră pe care să fie scos furtunul de evacuare a aerului cald.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • nu este nevoie de o echipă specializată care să se ocupe de montare
  • preț accesibil,
  • prezintă avantajul de a-l utiliza în camera dorită

Contra:

  • nu este foarte econom din punct de vedere energetic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat