Star-Light ACMP-09A – pentru ca vara să fie cât mai confortabilă

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 7.7
Eficiență răcire/încălzire - 7.1
Nivel de zgomot - 8

7.6

O alegere inspirată

Star-Light ACMP-09A este un aparat de aer condiționat portabil, cu preț accesibil, potrivit pentru cei ce nu plănuiesc să stea prea mult timp într-un loc.

Vezi în magazin
User Rating: 3.66 ( 2 votes)

De cele mai multe ori vara, doar aparatul de aer condiționat ne poate ajuta să trecem peste vremea caniculară, însă ce ne facem în situația în care fie locuim cu chirie, fie stăm la cămin? Ei bine pentru aceste situații, există și varianta aparatului de aer condiționat mobil. Star-Light ACMP-09A este unul dintre aceste modele, ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1499 lei(verifică preț actualizat). În cazul în care Star-Light nu îți spune prea multe, cu siguranță brandul eMAG îți sună extrem de cunoscut, iar Star-Light este o marcă eMAG.

Aparatul de aer condiționat se bucură de un design plăcut, dar destul de robust. Seamănă cu un geamantan, ce are dimensiunile de 440 x 340 x 705 mm și cântărește 26,6 kg. Pre destul de bine închegat, în partea superioară având un panou de control accesorizat cu o serie de butoane, dar și cu un display LCD, ce indică temperatura din interiorul camerei.

Capacitatea de răcire a aparatului de aer condiționat este de 9000 BTU, ceea ce înseamnă că acesta este potrivit pentru o suprafață uniformă de 18-25 mp în locuințe sau 14-22 mp în spațiile comerciale.

Poze cu Star-Light ACMP-09A

Star-Light ACMP-09A

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A, cu un consum de 1010W pentru răcire. Chiar dacă vorbim de un aparat de aer condiționat mobil, acesta vine cu un tub de evacuare a aerului, ce trebuie scos pe fereastră. Ideea este că tubul nu trebuie scos pe geamul între-deschis, deoarece s-ar pierde din eficiență. Prin urmare soluția ar fi să instalezi o bucată de polistiren în tocul geamului, prin care să scoți tubul de evacuare. Nu este nevoie de o echipă specializată care să se ocupe de acest aspect, ci mai degrabă de o mână pricepută.

În ceea ce privește funcțiile, aparatul de aer condiționat portabil vine cu:

1.Funcția de dezumidificare – umiditatea din aer ne poate afecta confortul și sănătatea. Cu ajutorul acestei funcții se reglează umiditatea din încăpere.

2.Funcția Sleep/Night mode – este potrivită pentru a-ți asigura un somn relaxant și odihnitor chiar și în cele mai toride zile de vară. Aceasta este una dintre cele mai economice funcții.

3.Modul Turbo – potrivit pentru schimbări bruște de temperatură, ce setează aparatul pentru o funcționare la viteză mare de ventilare. Totuși este bine de știut că o schimbare bruscă de temperatură aduce și un consum ridicat.

4.Timer – îți permite să setezi ora la care vrei ca aparatul să pornească sau să se oprească

Sistemul de climatizare portabil nu este nici prea zgomotos, atinge numai 52 dB, ceea ce se aseamănă cu o conversație de fundal dintr-o cafenea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LCD,
  • preț accesibil,
  • silențios

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să consume mai puțin

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat