Star-Light ACM-18BIN – un aparat de aer condiționat cu preț accesibil

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.2
Eficiență răcire/încălzire - 9.3
Nivel de zgomot - 8.9

9.1

O alegere inspirată

Star-Light ACM-18BIN este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de răcire destul de mare, ceea ce înseamnă că se potrivește camerelor cu o suprafață generoasă.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

În cazul în care Star-Light nu-ți spune prea multe, cu siguranță eMAG îți sună mult mai cunoscut. Star-Light este o marcă eMAG, lansată în 2015, ce se adresează utilizatorilor cu venituri mici și medii. Este deja al doilea an de când realizează și aparate de aer condiționat, iar Star-Light ACM-18BIN este un model extrem de eficient, ce poate fi achiziționat la prețul de aproximativ 2749 lei(verifică preț actualizat), cu posibilitatea de a-l achiziționa în rate lunare de 158 lei. Prețul nu este deloc unul mare, ținând cont de capacitatea sa de răcire destul de mare, iar dacă mai pui la socoteală și faptul că vine cu kitul de instalare inclus, în cazul acesta oferta este și mai atractivă.

AC-ul are un design clasic, cu o unitate interioară albă, ce ascunde un display de tip LED, care indică temperatura din cameră. Vorbim de un ecran discret, vizibil doar în momentul în care aparatul este pus în funcțiune. Unitatea interioară are dimensiunile de 800 x 333 x 554 mm, ceea ce înseamnă că nu îți va ocupa foarte mult spațiu pe perete, în ciuda faptului că acesta este potrivit pentru încăperi cu suprafață mare.

Poze cu Star-Light ACM-18BIN

Star-Light ACM-18BIN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat are o capacitate de răcire de aproximativ 18000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru a asigura confortul într-o cameră cu suprafața de aproximativ 50 mp, în cazul în care discutăm despre uz casnic sau maxim 40 mp, în cazul în care discutăm despre un birou.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum cuprins între 140 W și 2360 W, în funcție de modul de funcționare. Pentru încălzire, aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum cuprins între 200 și 2410 W.

Gama de funcții este suficient de bogată, încât să asigure confortul utilizatorului atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Iată ce funcții vei găsi:

1. Funcția de dezumidificare – este cea care are grijă să mențină nivelul umidității în parametri normali, evitând apariția anumitor probleme de sănătate, favorizate de umiditatea excesivă

2. Funcția Sleep/Night Mode – este potrivită pentru nopțile de vară, când temperaturile cresc destul de mult. Această funcție reglează temperatura din cameră, astfel încât tu să ai un somn cât mai odihnitor și mai plăcut.

3. Funcția Turbo – te ajută să obții temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil(atenție însă, folosirea acestei funcții duce și la o creștere  mai mare a consumului electric)

4. Funcția de detectare pierdere a agentului frigorific – cu ajutorul acestei funcții vei ști imediat ce apare o asemenea problemă, astfel încât să o poți remedia fără ca aparatul să fie afectat în vreun fel

5. Funcția de autodiagnosticare – te ajută să identifici la timp o eventuală problemă, astfel încât să o poți remedia cu rapiditate

Modelul Star-Light este destul de silențios, unitatea interioară atinge numai 55 dB, ceea ce înseamnă că AC-ul poate funcționa chiar și pe timpul nopții, fără a -și face simțită prezența.

Deși vine la pachet cu kitul de instalare, totuși serviciul de instalare va trebui achiziționat separat, iar acesta îl poți găsi aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • afișaj LCD,
  • kit pentru instalare inclus,
  • silențios,
  • preț accesibil,
  • clasa de eficiență energetică pentru răcire A++

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat