Star-Light ACM-12WIFI – un aparat de aer condiționat ieftin, cu Wi-Fi

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.1
Eficiență răcire/încălzire - 8.1
Nivel de zgomot - 8.1

8.1

O alegere Smart

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU și conexiune Wi-Fi, ce îți permite controlarea lui de la distanță.

Vezi în magazin
User Rating: 3.35 ( 13 votes)

De multe ori așteptăm vara pentru a vedea cât de mult urcă temperaturile în termometre, iar în felul acesta să ne decidem dacă se merită să ne achiziționăm un aparat de aer condiționat sau nu. Ceea ce poate nu știi, ar fi faptul că nu ești singurul care gândește așa și datorită acestui aspect se creează și listele de așteptare pentru serviciile de montare. Prin urmare în cazul în care un aparat de aer condiționat ți se poate părea mult prea scump, nu-ți fă griji acum poți opta și pentru o variantă accesibilă. Star-Light ACM-12WIFI este unul dintre modelele ce poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2099 lei(verifică preț actualizat), un preț ce poate scădea și cu câteva sute de lei în cazul în care îl prinzi la promoție.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat se prezintă destul de bine. Un aspect simplu, curat, dar elegant, ce îl face să se încadreze perfect atât într-un decor modern, cât și într-unul clasic. Unitate interioară include discret un display de tip LCD, ce indică temperatura din cameră. În felul acesta nu va trebui să mai cauți în permanență telecomanda pentru a afla acest detaliu.

Poze cu Star-Light ACM-12WIFI

Star-Light ACM-12WIFI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire a aparatului este de 12000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o cameră cu suprafața de 35 mp în cazul în care discutăm despre montarea sistemului de climatizare într-o locuință sau 30 mp, în cazul unui birou. Diferența se datorează faptului că într-un birou se presupune că sunt mai multe device-uri ce produc căldură, dar și mai multe persoane care lucrează.

Modelul se încadrează în clasa de energie electrică A++ pentru răcire și ajunge la un consum de 1470 W și în clasa A+ pentru încălzire și ajunge la un consum de 1760 W.

Deși prețul este unul destul de accesibil, sistemul de climatizare surprinde în mod plăcut prin prezența tehnologiei Wi-Fi, ce permite controlarea sa direct de pe smartphone. Prin urmare poți seta încă de când ești la birou temperatura dorită, iar în momentul în care ai ajuns acasă te vei bucura de un aer confortabil, indiferent de temperatura de afară.

În ceea ce privește gama de funcții, AC-ul vine echipat cu o varietate ce satisface chiar și cei mai pretențioși utilizatori. Prin urmare, în cazul în care optezi pentru acest model, vei beneficia de: funcția de dezumidificare(menține umiditatea în parametri normali), funcția Jet(ajunge la temperatura dorită în cel mai scurt timp), sleep/night mode(pentru ca nopțile să fie relaxante și odihnitoare), autodiagnosticare(identifică o eventuală defecțiune), funcția detectare pierdere agent frigorific și auto restart.

Nivelul de zgomot al unității interioare se situează la 52 dB, ceea ce înseamnă că aparatul de aer condiționat nu este unul zgomotos, însă cu siguranță nu este nici cel mai silențios model de pe piață. Totuși consider că este un bun compromis între preț și calitate.  

Kitul de instalare este inclus în ofertă, însă serviciul de instalare va trebui achiziționat separat. Îl poți găsi aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • Wi-Fi,
  • design elegant,
  • Kit de instalare inclus

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Un comentariu

  1. Iarna până la ce temperatură minimă poate funcționa pe căldură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat