Star-Light ACM-12BIN – aparatul de aer condiționat accesibil

Brandul Star-Light asigură utilizatorului produse accesibile, cu o calitate destul de bună. Din această serie face parte și aparatul de aerul condiționat Star-Light ACM-12BIN, pe care îl vei găsi la un preț de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat). Acesta se prezintă drept un model accesibil, dar în același timp eficient, potrivit pentru cei care vor să beneficieze de confort la un preț redus. Mai mult de atât vine cu kitul de instalare inclus, ceea ce înseamnă că nu vei mai aloca alți bani pentru acest aspect destul de important.

Aparatul de aer condiționat poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul aparatului este unul simplu, aspectul fiind compact și robust, în timp ce unitatea interioară este complet albă și beneficiază de afișaj LED, ceea ce mai îmblânzește impresia de aparat clasic și oferă câteva puncte pe partea de modernism. Dimensiunile unității interioare sunt de 800 x 188 x 275 mm.

Poze cu aparatul de aer condiționat

Star-Light ACM-12BIN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

La nivelul performanței aparatul stă destul de bine pentru categoria sa de preț. Acesta are astfel o capacitate de 12000 BTU, fiind numai bun pentru apartament și făcând față pentru 1-2 camere. Puterea de ventilare este una mare, așa că aerul va atinge temperatura dorită într-un timp scurt și va acoperi rapid camera. Se remarcă în același timp sistemul Inverter care asigură faptul că eficiența de răcire nu va afecta costurile. Astfel, modelul se încadrează în clasa energetică de răcire A++ și clasa A+ de încălzire, fiind unul economic. Preconcepția că aparatul de aer condiționat consumă mult curent nu își prea mai are rostul în cazul de față, producătorul acoperind foarte bine acest aspect. Nivelul de zgomot este unul standard, dar acceptabil pentru acest nivel.

Utilitatea aparatului se dovedește a fi foarte mare, acesta îndeplinind toate funcțiile necesare fiecărui anotimp și beneficiind și de unele suplimentare precum cea pentru somn, pentru programarea în avans sau cea Turbo. Funcțiile standard sunt cele de răcire, încălzire și dezumidificare, fiecare dintre funcții putând fi controlată în detaliu la nivelul temperaturii, puterii și timpului prin intermediul telecomenzii.

Este de apreciat și faptul că aparatul asigură calitatea aerului evacuat în cameră cu ajutorul unui filtru dotat cu particule speciale. Filtrul este lavabil, fiind ușor de curățat și prevenind astfel scăderea eficienței aparatului în timp.

Modelul reușește să îmbine eficiența cu un consum redus și un preț bun, oferind în plus și un kit de instalare. Aparatul este potrivit pentru cei care nu pun preț pe brand și sunt dispuși să încerce un model mai ieftin, apărut recent pe piață. Bineînțeles, există loc de mai bine, dar, chiar și așa, modelul este unul echilibrat și punctează bine pe toate aspectele ce ar putea interesa un cumpărător.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • construcție compactă
  • capacitate de 12000 BTU
  • sistem Inverter
  • consum redus

Contra:

  • nivelul de zgomot putea fi ceva mai mic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Putere de răcire/încălzire - 8.5
Consum de energie - 8.6

8.6

O alegere eccesibilă

Star-Light ACM-12BIN este un aparat de aer condiționat destul de accesibil ca și preț, ce vine la pachet cu kitul de instalare inclus.

Vezi detalii
User Rating: 2.91 ( 10 votes)

3 comentarii

  1. Oana Paraschiv

    Un aparat de toata jena, functionare zgomotoasa si racire putin mai buna ca a unui ventilator. Dar cum probabil nu aveti acest aparat nu aveti de unde sti cat de slab este, important este ca se face reclama…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat