Acasă » Electrocasnice » Aparate de aer conditionat » Star-Light ACM-12AR – pentru veri confortabile

Star-Light ACM-12AR – pentru veri confortabile

A venit și vara cu ale ei temperaturi ridicate, dar și cu ploi răzlețe, ce ne mai dau bătăi de cap din când în când. Totuși, se pare că vara își va intra în drepturi depline în curând, cel puțin așa arată prognoza meteo, iar asta mă pune puțin pe gânduri. În urmă cu o lună mă tot întrebam dacă ar fi cazul să mă pregătesc pentru caniculă și să investesc într-un aparat de aer condiționat, dar văzând cât de oscilantă este vremea, am abandonat rapid gândul acesta. Totuși, iată că de câteva zile mi-a revenit în minte acest gând, mai ales că temperaturile continuă să urce constant în termometre. Și pentru că nu vreau să aloc un buget prea mare în această direcție m-am orientat către modelul Star-Light ACM-12AR, ce poate fi găsit zilele acestea în oferta eMAG la prețul de aproximativ 1299 lei(verifică preț actualizat). Prețul este cât se poate de accesibil, ținând cont că are o capacitate de 12000 BTU.

Poate că numele brandului nu-ți spune mare lucru, însă cred că eMAG îți sună mult mai cunoscut. Star-Light este un brand marca eMAG, dezvoltat în 2015, cu produse calitative, ce vin în întâmpinarea utilizatorilor cu bugete mici și mijlocii.

Din punct de vedere al design-ului, aparatul de aer condiționat este un model plăcut, nu impresionează în mod deosebit, vine cu o unitate internă albă, cu mici accente de auriu, astfel încât să se încadreze într-un decor modern. Este dotată și cu un afișaj LED, vizibil doar în momentul în care aparatul de aer condiționat este pornit. Acesta afișează temperatura din cameră, așa că nu vei fi nevoit să cauți de fiecare dată telecomanda pentru a afla câte grade sunt la interior.

Poză cu Star-Light ACM-12AR

Star-Light ACM-12AR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat uzului rezidențial, dar poate la fel de bine să fie folosit și în camerele de hotel sau camerele pensiunilor. Are o capacitate de 12000 BTU, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru camere cu suprafața cuprinsă între 16 și 23 mp.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire și A+ pentru încălzire, înregistrând un consum minim de energie electrică. Fiind vorba de un model nou, aparatul de aer condiționat vine echipat și cu tehnologia Inverter, ce reduce considerabil consumul de energie.

AC-ul este dotat cu filtrele necesare pentru împrospătarea aerului din încăpere și îndepărtarea țânțarilor.

Modelul dispune de o gamă de funcții destul de bogată, astfel încât să poată fi utilizat în orice situație. Da, în orice situație, chiar și noaptea, pentru că dispune de modul Sleep Night Mode(ce are grijă să ofere utilizatorului răcoarea necesară pentru a se odihni peste noapte, fără însă a produce zgomote deranjante).

Unitatea internă atinge 23 dB, nivel de zgomot, iar dacă ar fi să găsim un echivalent pentru asta, ei bine s-ar traduce prin zgomotul produs de frunzele din pădure.

Aparatul de aer condiționat Star-Light include kitul de instalare, însă nu și nici serviciul de instalare, dar acesta poate fi achiziționat de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • clasa A++ pentru răcire
  • silențios
  • preț accesibil

Contra:

  • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.8
Eficiență răcire/încălzire - 8.8
Nivel de zgomot - 9.1

8.9

O alegere inspirată

Star-Light ACM-12AR este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 12000 BTU, potrivit pentru uzul rezidențial. Are un preț extrem de avantajos.

Vezi în magazin
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat