Star-Light ACM-09WIFI – pentru zile răcoroase de vară

Vara aduce chef de vacanță și bună dispoziție, însă odată cu ea vine și veșnica problemă a căldurii insuportabile. Interesant este că în prezent avem la dispoziție cea mai eficientă soluție posibilă, și anume, aparatul de aer condiționat. Star-Light ACM-09WIFI este unul dintre modelele din noua gamă de sisteme de climatizare, ce poate fi găsit în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat). Bineînțeles, în cazul în care prețul depășește bugetul familiei, există și varianta ratelor lunare de 132 lei.

Star-Light este un brand creat de eMAG, ce își propune să realizeze produse cu prețuri accesibile, potrivite pentru bugetele mici și medii.

Din punct de vedere al designului, aparatul de aer condiționat are un aspect plăcut, se merge pe simplitate, care din punctul meu de vedere este alegerea perfectă, cu care este imposibil să dai greș. Unitatea interioară este albă, accesorizată cu un display de tip LED, ce indică gradele din interiorul camerei. Cântărește 7,2 kg și are dimensiuni destul de mici, de 730 x 190 x 290 mm, ceea ce înseamnă că poate fi montată chiar și într-un spațiu destul de îngust.

Poze cu Star-Light ACM-09WIFI

Star-Light ACM-09WIFI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de răcire este de 9000 BTU, ceea ce face ca sistemul de climatizare să fie potrivit pentru o suprafață de maxim 25 mp, dacă vorbim de o locuință sau maxim 22 mp, dacă vorbim de un birou. Diferența se datorează numărului de persoane prezente în birou, numărului de calculatoare, prezența altor device-uri ce produc căldură în exces.

Modelul Star-Light se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, și ajunge la un consum de 1270 W, iar pentru încălzire, se încadrează în clasa A+, cu un consum de 1340 W.

Având în vedere că discutăm despre un sistem de climatizare lansat destul de recent pe piață, acesta vine echipat cu funcția Inverter, ce ajută la scăderea consumului de energie, reducând totodată vibrațiile și zgomotul astfel încât utilizatorul să se bucure de confortul dorit, fără a fi deranjat în vreun fel.

Modelul beneficiază de funcții precum: dezumidificare(ajută la menținerea umidității în parametri normali, astfel încât mucegaiul să fie ținut la distanță), funcția jet(ideală pentru a ajunge la temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil), sleep/night mode(pentru ca nopțile cu temperaturi extreme să fie relaxante și odihnitoare), autodiagnosticare(identifică ușor o eventuală problemă), Wi-Fi(de acum vei putea seta temperatura dorită e la depărtare, utilizând aplicația de pe telefon, astfel te vei întoarce tot timpul într-o locuință cu temperatura potrivită nevoilor tale).

Modelul Star-Light nu este unul prea zgomotos, unitatea interioară atinge 53 dB, producând un zgomot similar cu o conversație ce se aude pe fundal într-un restaurant.

Un plus pentru eMAG, aparatul de aer condiționat vine la pachet cu kitul de instalare, însă serviciul de instalare va trebui achiziționat separat, iar acesta poate fi găsit aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • clasa de eficiență pentru răcire A++,
  • Wi-Fi,
  • design elegant,

Contra:

  • nu este foarte silențios

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 8.5
Eficiență răcire/încălzire - 8.3
Nivel de zgomot - 8

8.3

O alegere inspirată

Star-Light ACM-09WIFI este un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 BTU, ceea ce îl face potrivit pentru o suprafață de 22-25 mp.

Vezi în magazin
User Rating: 3.68 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<GRATUIT> Ghidul Practic 

 

 

FOLOSEȘTE INTELIGENT APARATUL DE AER CONDITIONAT

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru a utiliza inteligent

aparatul de aer conditionat