Acasă » Electrocasnice » Aparate de aer conditionat » Star-Light ACM-09AR – ce trebuie să știi înainte de a-l achizițona

Star-Light ACM-09AR – ce trebuie să știi înainte de a-l achizițona

În sfârșit vara și-a intrat în drepturi pe deplin. Brusc am început să ne confruntăm cu zile caniculare, ce ne dau bătăi de cap și ne afectează nu doar confortul, ci în unele situații chiar și sănătatea. Așa că fie apelăm la un ventilator, în cazul în care nu dispunem de prea multe resurse financiare, fie rezolvăm situația cu un aparat de aer condiționat. Și dacă te gândești că ai nevoie să bagi mâna adânc în buzunar pentru o asemenea investiție, ei bine, piața s-a diversificat atât de mult, încât găsim și modele eficiente, la prețuri cât se poate de accesibile. Unul dintre acestea este Star-Light ACM-09AR. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat). Prețul este cât se poate de decent. Da, ai putea spune că brandul nu este unul cunoscut. Perfect adevărat. Vorbim de un brand relativ nou, creat în 2015 de către eMAG, un nume ce conferă destul de multă încredere zic eu, atunci când vine vorba de achiziții.

Star-Light este un brand ce se adresează bugetelor mici și medii, oferind o calitate a produselor peste medie. Am avut ocazia să testez produse marca Star-Light din mai multe categorii și am fost plăcut surprinsă de fiecare dată. Ba chiar aș putea spune că așteptările mi-au fost depășite.

Revenind la aparatul de aer condiționat, îți voi spune că are un design simpluț, ce inspiră eleganță. Unitatea interioară este albă, cu un mic detaliu auriu, iar pe partea frontală se poate remarca un afișaj LED, ce indică temperatura din interiorul camerei. Așa că nu vei mai fi nevoit să cauți telecomanda de fiecare dată pentru acest detaliu.

Poze cu Star-Light ACM-09AR

Star-Light ACM-09AR

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Aparatul de aer condiționat este destinat locuințelor, dar poate fi folosit cu succes și în camerele de hotel, pensiuni sau chiar birourile de apartament. Are o capacitate de 9000 BTU, ceea ce îl recomandă pentru o suprafață de aproximativ 12-18 mp.

Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică A++ pentru răcire, cu un consum de 1240W și A+ pentru încălzire, cu un consum de 1200W. Este dotat cu tehnologia Inverter, ca toate modelele din noua generație, așa c nu este cazul să intrăm în detalii.

Cât despre funcții, AC-ul vine dotat cu o gamă suficient de generoasă de funcții:

 1. Răcire
 2. Încălzire
 3. Ventilație
 4. Funcția Jet(este cea pe care o vei folosi în caz de forță majoră, răcește/încălzește o cameră în cel mai scurt timp posibil)
 5. Sleep-Night Mode(este funcția pe care o poți folosi în nopțile toride de vară pentru a-ți asigura temperatura dorită pentru a te odihni, este și o funcție foarte silențioasă)
 6. Autodiagnosticare(îți indică o eventuală problemă, pe care să o rezolvi în timp util)

Este un aparat de aer condiționat silențios, unitatea interioară atingând 25 dB. Ce înseamnă asta? Zgomotul produs este similar cu foșnetul frunzelor din pădure.

Aparatul de aer condiționat Star-Light include kitul de instalare, însă nu și serviciul de instalare, dar îl poți achiziționa de aici.

Păreri pro şi contra

Pro:

 • preț mic,
 • funcția Sleep/Night Mode
 • nivel redus de zgomot
 • consum redus de energie

Contra:

 • nu are Wi-Fi

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Eficiență energetică - 9.2
Eficiență răcire/încălzire - 8.9
Nivel de zgomot - 9.5

9.2

O alegere accesibilă

Star-Light ACM-09AR este un aparat de aer condiționat modern, dotat cu o gamă variată de funcții, potrivit pentru un dormitor.

Vezi în magazin
User Rating: 3.53 ( 5 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.