Dacă în urmă cu 10-15 ani televizorul era la loc de cinste, în camera de zi, ei bine astăzi am ajuns atât de comozi, încât ne utilăm locuințele cu televizoare în fiecare cameră, iar aici pun la socoteală și bucătăriile. Fiind locul în care petrecem mare parte din timp, este destul de comod ca televizorul să fie pornit pe o emisiune preferată de exemplu, în timp ce mai trebăluim de colo colo. Star-Light 24DM3500 este un model potrivit pentru bucătărie sau chiar pentru dormitorul prichindeilor. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG la prețul de aproximativ 499 lei(verifică preț actualizat), un preț accesibil, având în vedere că discutăm despre o diagonală de 60 cm.
În cazul în care îți dorești televizorul pe o altă diagonală, este bine de știut că acesta vine pe mai multe dimensiuni:
Star-Light 20DM3500, la o diagonală de 51 cm, cu un preț de 439 lei. Review-ul îl găsești aici.
Star-Light 22DM3500, la o diagonală de 55 cm și un preț de 479 lei.
Star-Light 32DM3500, la o diagonală de 80 cm, cu un preț de 699 lei. Review-ul îl găsești aici.
Televizorul Star-Light nu impresioneaza în mod deosebit prin design. Da vine cu rama Slim, panoul este destul de îngust, însă ar mai fi fost loc de îmbunătățiri. Televizorul este destul de plăsticos, un magnet de amprente, însă având în vedere prețul modelului, nu aș putea spune ca acest aspect mă deranjează atât de tare. Dimensiunile televizorului sunt de 563 x 372 x 176 mm, iar consumul este de 48W, cam la jumatate din cât consumă un bec clasic de 100W. TV-ul se sprijină pe un suport destul de robust, ce mă duce cu gândul la modelele de acum 3-4 ani. Dacă te detanjează acest aspect, soluția ar fi un suport TV de perete.
Poză cu Star-Light 24DM3500
Vezi mai multe poze și specificații
Specificații tehnice
Televizorul cu diagonala de 60 cm vine cu rezoluție HD. Mi-ar fi plăcut să fie Full HD, însă îmi dau seama ca s-a facut un compomis pentru a se obtine un preț atât de bun. Modelul Star-Light oferă imagini destul de calitative, culorilă cam saturate pentru gustul meu, însă din setări le mai poți ajusta astfel încât să fie aproape de ceea ce îți dorești.
Face parte din generația lansată în 2016 și este un model Non Smart, însă dacă ții neapărat să te bucuri de beneficiile unui TV Smart, trebuie să știi că îl poți transforma cu ușurință într-unul Smart, cu ajutorul unui Chromecast. Investiția te-ar costa aproximativ 200 de lei.
Sonorizarea este decentă, se mai pierde din fidelitate pe măsură ce volumul ajunge la maxim. TV-ul vine cu două ieșiri a câte 5W fiecare, ceea ce înseamnă un total de 10W. Având în vedere diagonala despre care discutăm, nu mă așteptam la mai mult de atât.
Pe spate este găzduită toată partea de conectică, și avem: un Slot CI+ pentru cardurile ce decodează canalele digitale, o intrare PC, o intrare USB 2.0, o intrare component, Scart pentru nostalgicii care nu s-au îndurat să renunțe la vechiul video cu casete, un port HDMI și minijack-ul pentru căști.
Păreri pro şi contra
Pro:
- design plăcut
- preț accesibil
- ușor de montat
Contra:
- nu este Full HD
Aici găsești mai multe informații despre acest produs