Star-Light 20DM3500 – un TV potrivit pentru bucătărie

Dacă acum câțiva ani televizorul era la loc de cinste ”în sufragerie”, mai nou, pentru cei ce-și permit, acesta este prezent în fiecare cameră. Ba mai mult, unii dintre noi ni-l dorim și în bucătărie, ne este mult mai comod să desfășurăm anumite activități gospodărești, în timp ce pe fundal rulează o știre sau un film. Star-Light 20DM3500 este un televizor potrivit pentru bucătărie, pentru un dormitor micuț sau de ce nu pentru un atelier. Are o diagonală micuță și îl poți găsi în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 439 lei(verifică preț actualizat). Vorbim de unul dintre cele mai ieftine modele de pe piață.

Poate că Star-Light nu-ți spune prea multe, însă cu siguranță eMAG, îți sună mult mai cunoscut. Star-Light este un brand marca eMAG, lansat în 2015. Are un portofoliu de produse în creștere și se dresează bugetelor mici și medii.

Din punct de vedere al design-ului, televizorul nu impresionează foarte tare, însă la prețul acesta nici nu ar trebui să te mire acest aspect. Este un TV cu o ramă din plastic, subțire, un aspirator de amprente. Panoul este destul de îngust și se sprijină pe un picior cam robust. Preferabil ar fi să montezi televizorul pe un suport TV de perete, cu siguranță se va vedea mult mai bine. Este un televizor extrem de ușor, cântărește doar 1,9 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta cu ușurință dintr-o cameră în alta. Consumul este de doar 36 W, așa că nu vei sesiza o diferență prea mare la factura de electricitate.

Poză cu Star-Light 20DM3500

Star-Light 20DM3500

Vezi mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul face parte din gama lansată în 2016 și este un model Non Smart, ce poate fi folosit și ca monitor la nevoie. Are o diagonală de 50 cm, o rezoluție HD, de 1366 x 768 pixeli și oferă imagini suficient de calitative. Dacă totuși diagonala televizorului ți se pare a fi mult prea mică pentru ceea ce îți dorești, atunci trebuie să știi că vei găsi și televizoare ceva mai mari care fac parte din aceeași gamă:

Având în vedere că discutăm de o diagonală micuță, rezoluția HD nu mă deranjează câtuși de puțin. Doar în cazul în care TV-ul este folosit pe post de monitor, s-ar putea să simți nevoia de mai mult de atât.

Sonorizarea nu este foarte puternică, avem două ieșiri a câte 3W fiecare. Un total de 6W pentru această diagonală ar putea fi suficienți pentru o bucătărie de exemplu. Mi-e greu să cred că ar fi nevoie de mai mult de atât.

La capitolul conectivitate, televizorul vine cu o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare PC, minijack-ul pentru căști, un port HDMI, SCART pentru nostalgicii care încă mai păstrează legendarul video pe acasă și Slot-ul CI+, ce decodează canalele digitale.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut
  • preț accesibil
  • ușor de montat

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Imagine - 8.2
Conectivitate - 8

8.3

O alegere inspirată

Star-Light 20DM3500 este un televizor cu o digaonală micuță, potrivit pentru bucătărie sau pentru camera celui mic.

Vezi în magazin
User Rating: 3.28 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ghid Practic (PDF GRATUIT)

 

 

PENTRU PRELUNGIREA VIEȚII

TELEVIZORULUI TĂU

Îți trimitem direct pe email ghidul cu 

7 sfaturi practice pentru prelugirea

vieții televizorului tău