Star-Light 32DM3500 – un televizor non Smart ieftin

Nu toți avem nevoie de televizoare Smart, cu tot felul de dotări la bord, care vin la pachet și cu un preț pe măsură. Pentru mulți, este suficient ca televizorul să îndeplinească funcțiile principale: imagine calitativă, sunet bun, consum decent și ușurință în utilizare. Star-Light 32DM3500 este unul dintre TV-urile ce se încadrează în aceată categorie. Poate fi găsit în oferta eMAG, la un preț de aproximativ 650 lei(verifică preț actualizat). Prețul este cât se poate de accesibil, având în vedere diagonala și calitățile sale.

În cazul în care Star-Light nu îți spune prea multe, ei bine acesta este un brand relativ nou, creat de eMAG în 2014. Produsele sunt calitative și au prețuri destul de accesibile.

32DM3500 este un model cu un aspect plăcut, ramă subțire, panou destul de îngust, ce se sprijină pe un suport format din două picioare discrete. Utilizatorul se poate lipsi de acestea în cazul în care preferă să monteze TV-ul pe un suport de perete. Dimensiunile televizorului sunt de 730 x 470 x 20 mm, și este destul de ușor de transportat. Consumul ajunge la 55W, ceea ce mi se pare ok, ținând cont că în unele locuințe încă mai există becuri de 100W.

Poze cu Star-Light 32DM3500

Star-Light 32DM3500

Verifică în magazin

Specificații tehnice

Așa cum spuneam și mai devreme, televizorul nu este unul Smart, nu toți avem nevoie de un TV care să încorporeze această tehnologie. Însă și acesta poate fi transformat într-unul Smart extrem de ușor la nevoie. Cu un Chromecast, ce presupune o investiție de aproximativ 200 lei, vei putea beneficia de nenumărate aplicații, filme și tot ceea ce găsești pe un Smart TV.

Modelul face parte din generația lansată d eproducător în 2016, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii.

Are o diagonală de 80 cm, ceea ce-l face potrivit mai degrabă pentru dormitor, nu și pentru living. Fiind vorba de un model cu rezoluție HD, iată cum calculezi distanța potrivită dintre privire și TV. Diagonala televizorului se înmulțește cu 3, ceea ce ar însemna în cazul de față 240 cm.

Televizorul Star-Light oferă imagini calitative, cu un contrast puternic, luminozitate bună și un unghi larg de vizualizare, de 178 de grade. Culorile par destul de naturale, nu atât de saturate pe cât mi-aș fi dorit, însă dacă te joci din setările de imagine, cu siguranță reușești să obți rezultate destul de bune.

Toată partea de conectivitate este încorporată pe spatele televizorului. Iată ce vei găsi: un Slot CI+, o intrare PC, o intrare USB, o intrare component, surprinzător avem și Scart pentru nostalgicii care încă mai au un video rătăcit pe acasă, 2 porturi HDMI și un monijack pentru căști.

Sonorizarea este decentă, avem două ieșiri a câte 8 W fiecare. Nu aș putea spune că excelează, dar nici nu mă așteptam la acest aspect, atâta timp cât discutăm despre un preț atât de accesibil. Calitatea sunetului însă este similară cu ce am găsit pe TV-uri mult mai scumpe de atât.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț bun,
  • consum decent
  • adpect plăcut

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Imagine - 7.7
Conectivitate - 7.9

7.9

O alegere accesibilă

Star-Light 32DM3500 este un televizor Non Smart, cu diagonala de 80 cm, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 2.58 ( 11 votes)

Un comentariu

  1. Daca tot faci un review si-l testezi, presupun ca puteai sa ne dai niste setari pt. culori, noaptea este prea puternic setat si pe bland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.