Sony VAIO SVF1521V6EB.EE9 – un laptop din gama premium

Sony este una din mărcile cu rezonanţă puternică în ceea ce priveşte tehnologia. Despre laptopurile Sony Vaio se poate spune că sunt foarte bine lucrate şi sunt supuse la tot felul de teste pentru ca orice utilizator să fie mulţumit de calitatea acestora. Astăzi am ales să discutăm despre laptopul Sony VAIO SVF1521V6EB.EE9.

Ca şi design impresionează prin eleganţă şi fineţe. Având în vedere că discutăm de un laptop business ce face parte din clasa premium vă puteţi imagina că şi preţul este unul pe măsură, de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat).

Are dimensiuni destul de mici, de 2,5 Kg, ceea ce îl face să fie uşor de transportat. Pot spune că cei de la Sony au reuşit să găsească echilibrul între stil, portabilitate şi putere. Având în vedere că cei de la Sony au inventat tastatura chiclet, nu avea cum să lipsească de la acest laptop, ceea ce nu poate decât să mă încânte pentru că mereu aveam o nemulţumire legată de faptul că tastele erau prea apropiate, şi să nu mai spun de praful care se strângea între taste şi nu îl puteam curăţa.

Poze cu laptopul Sony VAIO SVF1521V6EB.EE9

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sony VAIO SVF1521V6EB.EE9 are o configuraţie foarte bună, vine cu un procesor Intel Core i7 3537U, ce face parte din generația Ivy Bridge, construit pe tehnologia de 22nm, tactat la o frecvenţă de 2.0 GHz şi o memorie RAM de 8GB DDR3. Spaţiul de stocare a datelor este destul de generos, de 1 TB, suficient chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Având o placă video dedicată NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB, pot spune că se va descurca excelent atât în cazul în care îl achiziționați pentru o utilizare office și multimedia, cât și în cazul în care îl achiziționați pentru un gaming de senzație. Ce poate fi mai plăcut decât să încerci un joc nou în timpul unei călătorii? Legat de conţinul multimedia m-a impresionat sistemul audio pe care îl deţine şi anume difuzoarele stereo cu subwoofer ce încorporează tehnologia S-Force Front Surround 3D ce creează senzaţa de cinema atunci când vizionați un film.

La sistemul audio al laptopului  Sony VAIO SVF1521V6EB.EE9, se mai adaugă o cameră WEB de 0,92MP şi un cititor de carduri și Blu-Ray RW. Pe partea de porturi vine cu o ieşire HDMI, bluetooth, două porturi USB 2.0 şi două porturi USB 3.0, ce vă ajută să realizaţi mai repede transferul de fişiere. Display-ul este un LCD LED cu o dimensiune standard, de 15,5 inch şi are o rezoluţie de 1366 x 768.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7
  • memoria RAM de 8 GB
  • design avangardist,
  • placă video dedicată
  • USB 3.0,
  • bluetooth

Contra:

  • preţul destul de piperat,
  • ar fi fost indicat un SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Deşi este un laptop uşor inaccesibil, consider că Sony VAIO SVF1521V6EB.EE9 este un laptop foarte performant care răspunde cerinţelor utilizatorilor, asigurând bunul mers al activităţilor zilnice ale fiecărui business man.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.