Siemens WT47W540BY – uscătorul de rufe performant

Dacă locuiţi la bloc şi v-aţi săturat să întindeţi rufele pe o sârmă afară şi să aşteptaţi o perioadă lungă de timp pentru ca acestea să se usuce natural ori poate vi s-a întâmplat de mai multe ori să doriţi să purtaţi o bluză pe care tocmai aţi spălat-o, atunci un uscător de rufe poate fi produsul electrocasnic ce vă poate scoate din impas. În acest sens, vine în ajutorul tău un produs de ultimă generaţie, un uscător de rufe Siemens WT47W540BY. Chiar dacă preţul de 5000 lei (verifică preț actualizat ),în jurul căruia îl poţi achiziţiona din magazinele de specialitate sau din mediul online poate constitui un mic dezavantaj, acest uscător te ajută în ceea ce priveşte confortul şi timpul economisit.

Uscătorul de rufe poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Întrucât avem de-a face cu un produs modern, acesta are un design pe măsură, un design combinat între clasicul buton rotativ şi afişajul LCD foarte modern.

Poze cu uscătorul de rufe

Siemens WT47W540BY

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte aspectul general, avem în partea frontală o uşă de încărcare a rufelor. Deasupra acesteia avem şi panoul de comandă şi control al uscătorului. Comanda acestuia se face cu ajutorul potenţiometrului rotativ prezent în zona centrală a părţii superioare a maşinii, de unde putem selecta programul de uscare, dar şi a butoanelor dispuse sub acesta.

Controlul uscătorului se face prin observarea afişajului LCD pe care putem vedea timpul rămas din programul de uscare sau detalii despre temperaturi. Tot legat de design avem şi iluminarea tamburului cu ajutorul ledurilor, dar şi a paletelor soft Design pentru o uscare uniformă şi o distribuţie a rufelor în interiorul acestuia.

Trecând de la aspect la funcţionare, avantajul cel mai mare al acestui uscător este cu privire la capacitatea de încărcare de 9 kg. Această cantitate se poate usca prin intermediul multelor programe de care dispune, programe precum fără uscare, outdoor, prosoape, pilote, perne, AllergiePlus, super 40 grade Celsius, Dessous, cămăşi/bluze, antişifonare, uscare delicată, program bumbac, sintetice sau mixt.

Aceste programe vin şi ele cu funcţii speciale, funcţii ca self cleaning condenser, autodry, soft dry sau antivibraţii. Având în vedere că vorbim despre un produs foarte modern, atât din punct de vedere exterior cât şi funcţional, acesta mai dispune şi de un sistem de protecţie împotriva copiilor, un sistem de programare întârziată, dar şi o semnalizare acustică a finalizării programelor de uscare.

Materialele din care este confecţionat acest uscător sunt plastic, dacă ne referim la cuvă, şi inox, dacă vorbim despre tambur. Chiar dacă are o capacitate mare de încărcare, consumul său de energie este destul de bun având doar 2.13 kWh în program standard, ceea ce îl poziţionează în clasa de eficienţă energetică A++, a doua clasă în ordinea eficienţei şi clasa A privind clasa de uscare.

Dacă te gândeşti că un uscător, în general, ar face foarte mult zgomot, mai ales unul cu capacitatea de 9 kg, poţi sta liniştit întrucât acesta nu face decât un zgomot de 64 dB la centrifugare, un zgomot asemănător cu un aspirator.

Dacă vrei să ştii ce spaţiu ai nevoie pentru a instala acest uscător de rufe Siemens, dimensiunile sale nu sunt decât de 842 x 598 x 636 mm. Toate aceste caracteristici nu fac decât să te ajute în a lua o hotărâre, dacă vrei să achiziţionezi acest produs sau nu, decizia fiind doar a ta.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • afișaj LCD,
  • capacitate de încărcare de 9 kg

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Performanțe - 9.7
Ușurință în utilizare - 10

9.8

O alegere eficientă

Siemens WT47W540BY este un uscător de rufe profesional, cu un design elegant, ce te va ajuta să ai rufele impecabile după fiecare uscare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.