Sharp QWC13F471WEU – o mașină de spălat eficientă

Spălatul vaselor nu este deloc o activitate plăcută și mi-e greu să cred că îi face cuiva plăcere să piardă timp prețios cu frecatul tigăilor după ce se termină de gătit sau cu spălatul farfuriilor după fiecare masă. Mașinile de spălat vase nu sunt deloc un moft pentru cei ce desfășoară nenumărate activități. Ba din contră acestea reprezintă un ajutor de nădejde, ce te scutește de efort și timp pierdut inutil. Sharp QWC13F471WEU este o mașină de spălat vase ce impresionează prin eficiență și prin preț. O vei găsi la aproximativ 1440 lei (verifică preț actualizat), poate și mai ieftină în perioada de reduceri.

Din punct de vedere al designului, nu aș putea spune că impresionează prea tare. Mai exact, producătorul merge pe o linie de simplitate și bun gust. Modelul este complet alb, iar în partea superioară observăm un panou de control aerisit, ce pare ușor de utilizat chiar și de cei mai puțin familiarizați cu tehnologia. Se poate observa un display LED în stânga, precum și o serie de butoane pentru a face setările necesare.

Poze cu mașina de spălat vase

Sharp QWC13F471WEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat are o capacitate de încărcare de 12 seturi, ceea ce înseamnă că se va potrivi unei familii numeroase. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de energie de 1 kW pe ciclu de spălare. În ceea ce privește clasa de eficiență la spălare, se încadrează în clasa A, cu un consum de 12 l/ciclu. Chiar și la uscare, modelul se încadrează în clasa de eficiență A.

Are un număr de 4 programe de spălare: program intensiv de 65°C(pentru vasele foarte murdare), program rapid de 30 min(pentru vasele puțin murdare), programul Bio de 50°C și Super 50′ 65°C.

În ceea ce privește funcțiile, este bine de știut faptul că mașina este dotată cu funcția de programare întârziată, ce te va ajuta atunci când pleci de acasă și vrei să găsești vasele proaspăt spălate; funcția de siguranță pentru copii( se blochează ușa în timpul funcționării, pentru a se evita incidente neplăcute) și protecția pentru inundații.

Este un model destul de silențios, atinge un nivel de zgomot de numai 47 dB, ceea ce înseamnă că nu prea își face simțită prezența atunci când este pusă în funcțiune.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 12 seturi,
  • Preț decent

Contra:

  • Designul putea fi mai modern

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.2
Design - 8.1
Performanțe - 8.3

8.5

O alegere eficientă

Sharp QWC13F471WEU este o mașină de spălat vase extrem de eficientă, ce are grijă ca vasele tale să arate impecabil, cu un consum mic atât de energie, cât și de apă.

Vezi detalii
User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.