Sharp QWC12F491WEU – mașina de spălat vase accesibilă

Sunt una dintre persoanele care se relaxează gătind pentru cei dragi rețete delicioase, însă nu suportă să piardă timpul cu spălatul vaselor. Consider că este o muncă ce îmi consumă energia, timpul și răbdarea. Tocmai de aceea consider că o mașină de spălat vase este extrem de importanță în orice casă în care se gătește, cu atât mai mult în cazul în care discutăm despre o familie numeroasă. Un model ce mie mi-a atras atenția prin specificațiile sale, dar mai ales prin preț este mașina de spălat vase Sharp QWC12F491WEU. Poate fi achiziționată cu un preț de aproximativ 1399 (verifică preț actualizatsau chiar mai mic dacă o prinzi la reducere.

În ceea ce privește designul, producătorul optează pentru simplitate și nu dă greș. Este complet albă, accesorizată în partea superioară cu un panou de control ce pare ușor de utilizat, chiar și de către cei ce nu sunt tocmai familiarizați cu tehnologia. Are un afișaj de tip LED și câteva butoane de comandă, iar în dreapta ai selectorul de programe, în funcție de tipul de murdărie. Cântărește 46 kg și are dimensiunile de 84,5 x 59,6 x 59,8 cm(IxLxA). Se va încadra perfect în bucătăria ta indiferent de culoarea mobilei.

Poze cu mașina de spălat vase

Sharp QWC12F491WEU

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Mașina de spălat vase Sharp are o capacitate de încărcare de 12 seturi, suficient de generoasă pentru o familie numeroasă sau de  ce nu pentru cei ce obișnuiesc să facă mici petreceri. Se încadrează în clasa de eficiență energetică A+, cu un consum de 1 kW/ciclu de spălare, ceea ce înseamnă un consum destul de mic, cu rezultate optime.

Nici consumul de apă nu este de speriat, ba chiar îndrăznesc să spun că vei consuma mult mai puțină apă decât dacă ai spăla vasele manual. Mai exact consumă 3360 l anual, încadrându-se în clasa de eficiență la spălare A.

Numără 3 programe de spălare: programul Bio de 50 °C, programul intensiv de 65°C(pentru vasele foarte murdare) și programul Super de 50′ 65°C. Pe partea de funcții, modelul vine echipat cu funcția de siguranță pentru copii(potrivită pentru evitarea accidentelor nedorite), funcția de încărcare la jumătate(nu trebuie să aștepți să se încarce mașina complet pentru a spăla vasele) și funcția de programare întârziată(încarcă mașina și setează ora la care vrei să înceapă ciclul de spălare).

Nu este nici zgomotoasă, ajungând la numai 49dB, ceea ce înseamnă că nu este prea deranjantă atunci când este pusă în funcțiune. Scapă de neplăcuta rutină de a mai spăla vasele manual și alege să îți petreci timpul făcând ceva ce îți place.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Clasa energetică A+,
  • Capacitate de 12 seturi,
  • Preț decent

Contra:

  • Designul putea fi mai modern

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9
Design - 8.4
Performanțe - 8.5

8.6

O alegere inspirată

Sharp QWC12F491WEU este o mașină de spălat vase accesibilă, potrivită pentru cei ce vor să își valorifice timpul făcând lucruri mai eficiente și mai plăcute.

Vezi detalii
User Rating: 2.54 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.