Sharp FB7144A2 – mașina de spălat puternică

Atunci când speli hainele, o putere de centrifugare mare te poate ajuta prin faptul că le stoarce mai bine. Prin urmare, nu va mai trebui să storci suplimentar hainele, iar acestea se vor usca mai rapid. Sharp FB7144A2 este o mașină de spălat puternică, ce oferă un randament optim. Mașina de spălat Sharp poate fi găsită în magazine la un preț de aproximativ 1500 lei (verifică preț actualizat ). Având în vedere dotările sale, aceasta este una destul de accesibilă. Sunt de apreciat puterea foarte mare de centrifugare, programele variate de spălare și sistemele pentru economisirea de energie electrică și apă. Pachetul oferit este unul dintre cele mai atractive de pe piață. Vei beneficia de un aparat creat de un producător cu renume, care va contribui la economia familiei prin faptul că va atrage facturi mult mai mici.

Designul este unul standard, foarte “curat”, aspectul fiind de un alb imaculat. Cele ce scot mașina din mulțime sunt ecranul LED însoțit de butoane de tip push și hubloul de mari dimensiuni. Ecranul LED oferă un control foarte simplu asupra setărilor, iar hubloul permite descărcarea ușoară cu haine datorită diametrului de 30 de cm. Modelul are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm. Tamburul are un volum de 50 de litri, oferind o capacitate bună de spălare.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp FB7144A2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Putând spăla până la 7 kg de haine la un ciclu, mașina este potrivită pentru o familie de 2-3 persoane.

Partea de eficiență este cea la care modelul reușește să se remarce destul de mult în fața concurenței. Viteza de centrifugare maximă este de 1400 de rotații pe minut, fiind una dintre cele mai mari de pe piață. Randamentul este unul excelent.

Pentru a menține un raport echilibrat între eficiență și consum, aparatul beneficiază de sistemul Eco-Logic. Acesta este dotat cu numeroși senzori care permit adaptarea nivelului de resurse la cantitatea de haine și de spumă. Atunci când mașina este încărcată la jumătate, senzorii depistează automat acest lucru și reduc cantitatea de apă și energie necesară. Vei putea astfel să speli oricât de puține haine ai nevoie, fără a face risipă de resurse.

Că tot veni vorba de economie, mașina de spălat se încadrează în clasa de eficiență energetică A++. Consumul este astfel deosebit de redus. Consumul mediu de energie pentru un ciclu de spălare este de 1.06 kWh, iar cel de apă este de 50 de litri.

Pentru spălare vei avea la dispoziție 14 programe dintre cele mai variate. Vei găsi pe lângă programele clasice pentru bumbac, lână, sintetice etc, unele dedicate anumitor tipuri de haine și țesături. Există așadar un program special pentru cămăși, unul pentru călcarea ușoară sau unul pentru haine sport. În același timp, pentru persoanele alergice sau bebeluși vei putea folosi programul antialergic. Acesta îndepărtează în totalitate urmele de detergent și alergeni, protejând astfel pielea.

Există, de asemenea, sisteme pentru protecția celor mici și împotriva inundațiilor, astfel încât să nu existe accidente neplăcute.

Nivelul de zgomot este unul redus, modelul fiind unul silențios. Nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB, iar cel la centrifugare este de 79 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A++,
  • capacitatea de încărcare de 7 kg,
  • 1400rpm,
  • afișaj LED

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 9
Ușurință în utilizare - 9.3

9.2

O alegere eficientă

Sharp FB7144A2 este o mașină de spălat rufe elegantă, cu specificații bine puse la punct, ce îți vor îngriji rufele cu fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.