Sharp FB6103A1- mașina de spălat de calitate japoneză

Calitatea electronicelor japoneze nu mai are nevoie de nicio prezentare, atunci când auzi de un astfel de produs fiind de la început pregătit să vezi dotări performante încadrate într-un design foarte compact. În cazul mașinii de spălat Sharp FB6103A1 lucrurile stau exact la fel. Nu acesta este însă aspectul surprinzător, ci faptul că modelul are un preț care pune concurența într-o poziție destul de complicată, mai exact îl vei găsi la un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat ), fiind unul dintre modelele cu un raport calitate-preț foarte bun. Japonezii au avut grijă să doteze mașina cu toate funcțiile necesare unei spălări eficiente: design stabil pentru reducea nivelului de zgomot și cu funcții moderne pentru a asista utilizatorul, programe de spălare variate și tehnologii pentru economisirea de resurse. Având în vedere prețul redus, nu avem nimic de reproșat. Alegerea este una foarte inspirată.

Vorbim de o mașină cu design modern, care atrage în primul rând prin dimensiunile compacte de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm. Designul este conceput pentru a reduce vibrațiile și zgomotul, având o stabilitate foarte bună. Se remarcă apoi ecranul LED care face programarea mai ușoară și creează un spațiu aerisit, neaglomerat pe panou. Numărul de butoane este redus. Ecranul LED oferă informații pe întreg parcursul programului de spălare. Butonul rotativ central este prevăzut cu pictograme. Hubloul are o diagonală de 30 cm, iar tamburul are un volum de 47 de litri. Cuva este alcătuită din polipropilena, iar tamburul din oțel inoxidabil.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp FB6103A1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare și viteza de centrifugare sunt medii, având valorile de 6 kg, respectiv 1000 rpm.

Modelul este prevăzut cu un sistem Eco-Logic care face posibilă o funcționare cu un minim de resurse. Sistemul permite încărcarea mașinii la jumătate, reducând în aceeași proporție și consumul de energie. Mașina poate detecta automat momentele în care este încărcată la jumătate, reducând timpul de spălare și consumul de apă. Există în același timp senzori pentru spumă, astfel încât nivelul de apă să fie mereu optim. Pompa este prevăzută cu filtru.

În ceea ce privește programele de spălare, vei găsi nu mai puțin de 14. Dintre acestea se remarcă programul special antialergic, cel pentru cămăși și cel pentru haine sport. Programul antialergic asigură eliminarea oricăror urme de detergent și poate fi folosit complementar cu altul. Programul pentru cămăși are la bază o rotație specială a cuvei, care menține hainele mai puțin șifonate. Programul pentru haine sport asigură eficiența necesară curățării hainelor murdare de sport. Vei găsi bineînțeles și programele standard precum cel pentru bumbac, lână, colorate etc, dar și programe pentru centrifugare, stoarcere sau spălare manuală.

Pentru a evita situațiile neplăcute și accidentele, este disponibilă o funcție pentru blocarea accesului copiilor. Aparatul se încadrează în clasa de eficiență energetică A+. Consumul standard de curent pentru un ciclu de spălare este de 1.02 kwh, iar cel de apă este de 49 de litri.

Datorită designului gândit pentru a reduce vibrațiile și zgomotul de care spuneam la început, valorile acestora sunt destul de mici. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 77 dB, iar cel pentru spălarea normală este de 58 dB.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • preț mic,
  • afișaj LED,

Contra:

  • viteza de rotație putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Performanțe - 8.4
Ușurință în utilizare - 8.7

8.6

O alegere eficientă

Sharp FB6103A1 este o mașină de spălat pentru care nu vei scoate din buzunar o sumă prea mare, dar cu toatee acestea îți asigură destul de multe funcții eficiente.

Vezi detalii
User Rating: 2.81 ( 47 votes)

Un comentariu

  1. Nu recomand! Am cumparat si s. a stricat dupa 2 ani si jumatate de functionare. Exact dupa ce a iesit din garanție. Sunt dezamagita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.