Sharp FA7103A1 – mașina de spălat cu programe variate

Dacă ai nevoie de o mașină nouă de spălat și îți dorești un model accesibil, dar care să nu aibă totuși un nume de care nu ai auzit, modelul Sharp FA7103A1 este unul potrivit pentru tine. Sharp este un producător japonez cu renume pe piața internațională de aparate electrocasnice, din portofoliul acestora făcând parte mașini de spălat, cuptoare, frigidere, televizoare etc. Mașina de spălat Sharp poate fi găsită la un preț de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat ), fiind una dintre cele mai atractive din această categorie. Modelul se remarcă prin faptul că îmbină ingenios funcțiile cele mai importante pentru un astfel de aparat electrocasnic: eficiența și economia de resurse. Astfel, mașina are un număr mare de programe, o capacitate bună de spălare și, în același timp, este dotată cu sistemul Eco-Logic, asigurând economia de apă și energie.

Mașina de spălat de față are un design clasic, adaptat la perioada actuală prin integrarea unui ecran LED și butoanelor de tip push. Acestea oferă în același timp o setare ușoară, controlul fiind intuitiv. În același timp, modelul are un design gândit pentru reducerea zgomotului și vibrațiilor. Aparatul are dimensiunile de 84.5 x 59.7 x 52.7 cm, iar carcasa acestuia este albă în totalitate. Tamburul este alcătuit din oțel inoxidabil și are un volum de 49 de litri, iar cuva este alcătuită din polipropilenă. Hubloul are o diagonală de 30 de cm, fiind destul de mare pentru a permite descărcarea ușoară cu haine. Aspectul general al mașinii este unul compact și îngrijit.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp FA7103A1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Capacitatea de spălare este de 7 kg, fiind potrivită pentru o familie de 2-3 persoane. Viteza de centrifugare maximă este de 1000 de rotații pe minut, fiind ceva mai mică față de media actuală de pe piață, dar asigurând totuși un randament decent.

La nivel tehnic se remarcă, în primul rând, faptul că modelul este dotat cu sistemul Eco-Logic care permite economia pe diferite planuri. Astfel, economia de apă și energie este posibilă datorită sistemului de încărcarea la jumătate și a senzorilor pentru spumă. Încărcarea la jumatate este utilă mai ales pentru momentele în care ai nevoie să speli o cantitate mică de haine și nu vrei să faci risipă de resurse. Aparatul va atrage un consum redus, încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+. Consumul pentru un program standard este de 1.19 kWh, iar cel de apă este de 50 de litri.

Programele de spălare reprezintă un criteriu important de alegere, diversitatea acestora asigurând găsirea unei soluții pentru fiecare tip de haină, material și culoare. În cazul de față, lucrurile stau foarte bine, așa că vei găsi nu mai puțin de 14 programe. Dintre acestea vom enumera câteva mai aparte, precum cel special pentru cămăși, cel pentru haine sport, cel împotriva alergiilor sau cel pentru pregătirea hainelor pentru o călcare ușoară. Programul rapid efectuează ciclul de spălare în doar 15 minute.

Pentru siguranța celor mici, accesul la panoul de control poate fi blocat prin intermediul unui buton. În același timp, este disponibil și un sistem de protecție împotriva inundațiilor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • clasa de eficiență energetică A+,
  • capacitatea de încărcare de 7 kg,
  • sistem de siguranță pentru copii,
  • afișaj LED

Contra:

  • viteza de stoarcere putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Performanțe - 9.1
Ușurință în utilizare - 8.7

9

O alegere eficientă

Sharp FA7103A1 este o mașină de spălat rufe cu un aspect plăcut, ce are grijă ca rufele tale să arate impecabil după fiecare spălare.

Vezi detalii
User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.