Sharp ESFC8144A3EN – maşina de spălat rufe cu capacitate generoasă

Evoluţia tehnologică a intrat până în acest moment în orice locuinţă şi presupune existenţa atât a unor produse IT cât şi a unei aparaturi electrocasnice de ultimă generaţie. Indiferent despre care vorbim, acestea au rolul de a te ajuta să te bucuri de confortul locuinţei tale dar, în acelaşi timp, şi de a-ţi da un ajutor pentru a te bucura de mai mult timp alături de cei dragi. Cel mai mare ajutor în materie de aceste produse îţi este oferit de o maşină de spălat rufe, iar dacă ai şi nevoie de una nouă, îţi recomand maşina de spălat rufe Sharp ESFC8144A3EN. Întrucât o maşină de spălat rufe este o necesitate, aceasta nu trebuie să lipsească din nicio locuinţă, indiferent dacă se află la bloc sau la casă. Preţul de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat) poate speria puţin eventualii clienţi, dar o analiză în detaliu a tuturor caracteristicilor poate diminua din acest impact negativ.

Cu un aspect clasic şi o nuanţă albă, încadrarea maşinii de spălat în orice locuinţă este una destul de uşoară. În privinţa elementelor vizibile la acest produs, găsim uşa frontală destul de generoasă ca şi dimensiune, întrucât are un hublou cu diametrul de 330 mm şi îţi permite o utilizare mult mai uşoară a acesteia. În partea frontală superioară găsim sertarul de detergent dispus în partea stângă, butonul rotativ pentru selectarea programului de funcţionare, iar în dreapta acestuia avem afişajul LCD ce ne prezintă informaţii despre temperatură, numărul de rotaţii pentru centrifugare, dar şi timpul rămas din programul selectat.

Poze cu mașina de spălat rufe

Sharp ESFC8144A3EN

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Materialul utilizat pentru realizarea cuvei, un material de polipropilenă şi oţel inoxidabil pentru tambur dar şi designul acestuia ajută la o protecţie deosebită a rufelor şi reducerea uzurii acestora.

Cu privire la funcţionare şi la performanţele acestei maşini, găsim în primul rând capacitatea de încărcare de 8 kilograme care vine în ajutor mai ales în cazul în care sunteţi o familie cu copii sau aveţi o mică afacere de familie în domeniul hotelier. Această capacitate de spălare este însoţită şi de prezenţa unor programe de spălare pe măsură, printre care găsim programul zilnic 60 grade Celsius, ECO, Spălare Nocturnă, Clătire, Cămăşi, Bumbac, Lână, Delicate, Mixt, Sport sau Manuală. Dacă aveţi şi copii, puteţi profita de programul Antialergic care ajută la eliminarea oricărei urme de detergent din haine pentru a proteja pielea sensibilă a bebeluşilor şi nu numai. Dacă aveţi nevoie de o bluză sau o ţinută pentru o seară reuşită şi nu este curată, aveţi la dispoziţie programul ultra-rapid de 12 minute dar care păstrează condiţiile optime de spălare.

Un alt avantaj al acestei maşini de spălat haine Sharp este dat de caracteristica sa economică, având un consum anual de apă de 9680 litri şi un consum de energie în program standard de 0.91 kWh. Aceste consumuri se încadrează în clasa A de eficienţă la spălare şi în clasa A+++ de eficienţă energetică, fapt care ne arată nu numai că avem un produs modern, ci şi un produs economic.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • capacitatea de încărcare de 8 kilograme
  • design elegant
  • prezenţa programului de spălare ultrarapidă de 12 minute
  • eficienţa energetică

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 9.4
Design - 9.3
Performanțe - 9.5

9.4

O alegere eficientă

Sharp ESFC8144A3EN este o mașină de spălat foarte elegantă, cu nenumărate funcții și programe, ce se va potrivi de minune unei familii numeroase sau pentru cei ce vor să spele țesături voluminoase.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.